DOLAR 32,3061 0.16%
EURO 35,1377 0%
ALTIN 2.275,54-0,08
BITCOIN %
İstanbul
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Migros, finansal çözümler sunan MoneyPay uygulamasını kullanıma sundu

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizin en önemli market zincirlerinden olan Migros‘un MoneyPay ile ödeme hizmetlerine gireceğini geçtiğimiz Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Uygulamadan edindiğimiz bilgilere göre Colendi ve Param iş birliği ile hazırlanan MoneyPay uygulaması resmen kullanıma sunuldu.

Hem Android hem de iOS platformu için ücretsiz olarak kullanıma sunulan MoneyPay uygulaması, finansal işlemlerinizi yönetmenize odaklanıyor. Uygulamanın sunduğu avantajlar arasında öne çıkan nokta ise globalde “Buy Now Pay Later” olarak bildiğimiz hazır limit kullanma servisi. Ödeme yapma, 7/24 para gönderme, banka hesabından, kredi kartından ve Migros’lardan 7/24 para yükle ve QR ile ödeme yapma yer alıyor. 

Yakın zamanda uygulamaya fatura ödeme özelliğinin ekleneceğini de paylaşalım. Uygulama içinde kimlik doğrulaması gerçekleştirerek 300 TL’ye kadar olan hazır limitinizi kullanabiliyorsunuz. Hazır limitin Migros ve MacroCenter mağazalarında kullanabildiğini de belirtelim.

Kısacası MoneyPay ile birlikte bakiyenizde yer alan ya da hazır limitinizle Migros kasalarında QR okutarak temassız ödeme yapabilirsiniz. Sade ve şık bir arayüze sahip olan uygulama, anasayfa, işlemler, öde, fırsatlar ve kullanıcı olmak üzere 5 kısımdan oluşuyor.

Anasayfa kısmından hesabınızı, kartlarınızı ve varlıklarınızı kontrol edebilirsiniz. İşlemler kısmında ise hem hazır limit ödemelerinizi ve tüm işlemlerinizi kontrol etmek hem de para yükleme ve para gönderme adımlarını gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme kısmına geldiğinizde ise ödeme yap ve ödeme al olmak üzere iki farklı seçenek karşınıza çıkıyor. Ödeme alı seçtiğinizde kameranız açılıyor ve QR kodun okutulması isteniyor. Ödeme al kısmında ise sizin QR kodunuz ekrana geliyor. Uygulamanın fırsatlar kısmında ise çeşitli markalar için indirimler yer alıyor. Dilerseniz MoneyPay uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.