DOLAR 32,5951 0.34%
EURO 34,8203 0.19%
ALTIN 2.511,951,12
BITCOIN 20919091,45%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Metin Yılmaz, Boyner Büyük Mağazacılık Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Metin Yılmaz, Boyner Büyük Mağazacılık Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu

Metin Yılmaz, Boyner Büyük Mağazacılık Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu

ABONE OL
Ocak 18, 2022 13:36
Metin Yılmaz, Boyner Büyük Mağazacılık Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“All-Line” olarak adlandırdığı stratejisiyle “kanal bağımsız, zengin ve farklı müşteri deneyimi ve mutluluğunu” hedefleyen Boyner’de üst düzey bir atama gerçekleşti. Metin Yılmaz, Boyner Büyük Mağazacılık Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CTO) olarak 10 Ocak 2022 itibarıyla göreve başladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü mezunu Metin Yılmaz, yüksek lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi’nde İşletme Mühendisliği alanında tamamladı. Profesyonel kariyerine Metro Group’ta başlayan Yılmaz, sırasıyla Metro Grossmarket Türkiye, Doğuş Holding D.ream, Media Markt Türkiye ve Gratis gibi önemli markalarda Bilgi Teknolojileri departmanlarına liderlik etti. Yılmaz, son olarak Almanya merkezli elektronik perakende şirketi Media-Saturn Holding GmbH’de Global Teknoloji Programı Direktörü görevini yürütüyordu. 

16 yıllık iş yaşamında, farklı sektörleri deneyimleyen ve global arenada derin bir bilgi birikimine sahip olan Yılmaz, Boyner Büyük Mağazacılık bünyesindeki yeni görevinde boyner ve Morhipo dahil tüm satış kanallarında zengin bir müşteri deneyimi sunmayı hedefleyen All-line stratejisinde büyük rol oynayan teknoloji süreçlerinin yönetiminden sorumlu olacak. Metin Yılmaz evli ve bir çocuk babasıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.