DOLAR 32,5320 0.23%
EURO 34,7325 0%
ALTIN 2.491,531,20
BITCOIN 20552073,49%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Merve Boluğur: Bir ay geçmeden eve gitmeyin

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyunculuk kariyerine ara verdikten sonra Youtube kanalı açıp, sosyal medya işlerine soyunan Merve Boluğur, fenomen Enes Batur’un programına konuk oldu. Cinsellik, ilişkiler ve aldatma konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Boluğur, sosyal medyada gündem yarattı.

“ALDATTIM, PİŞMAN DEĞİLİM”

Teklifleri oyunculuk yapmayı tercih etmediği için reddettiğini belirten Boluğur, medyatik olmayan bir kişiden hoşlandığını itiraf etti. Bir ilişkisinde karşı tarafından ayrılmayı istememesi üzerine aldattığını söyleyen Boluğur, ”Aldattım ama aldatıldım da. Pişman değilim.” dedi.

“İLK GÜN ERKEK FİLM İZLEMEZ, CİNSELLİK İSTER”

Açıklamalarında cinselliğe de yer veren Merve Boluğur, sözlerine şöyle devam etti: “Bence kadın ve erkek birbirini tanıma süreci yaşamalı. Bir ay geçmeden erkeğin evine gitmemeli. O evde daha ilk gün film izlenmez. Erkek cinsellik ister. Cinselliği, bunu isteyen kızla yaşasın. İlişki yaşamak isteyenle değil”

İlginizi Çekebilir’Fotoğraflarımı paylaşma!’İlginizi ÇekebilirMerve Boluğur’dan ‘haç’ sorusuna yanıtİlginizi ÇekebilirCorona Merve Boluğur’un umurunda değil

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.