DOLAR 32,3392 0.22%
EURO 35,1035 -0.15%
ALTIN 2.306,551,29
BITCOIN 22840832,68%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Meral Akşener: Belki maklubeye kaşık sallayanları bilmiyorum ama…

Meral Akşener: Belki maklubeye kaşık sallayanları bilmiyorum ama…

ABONE OL
Eylül 23, 2019 06:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener son dönemde tartışma dozu artan FETÖ ile ilgili “Belki maklubeye kaşık sallayanları bilmiyorum ama o maklubeyi pişirenleri biliyorum, o yüzden ifade verme konusunda haftaya bir kez daha dilekçemiz olacak” dedi.

Gazi ve şehit yakınlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, program sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İYİ Parti lideri Akşener “Belki maklubeye kaşık sallayanları bilmiyorum ama o maklubeyi pişirenleri biliyorum, o yüzden ifade verme konusunda haftaya bir kez daha dilekçemiz olacak” dedi.

Bakan Gül’ün açıklamaları

Yeniçağ’dan Sümeyra Kırca’nın haberine göre; Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün “Dün aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün beni eleştirmeye kalkmasın” açıklamasına cevap veren Akşener şunları söyledi: “Maklube yiyenler, diğer maklube yiyenleri yakından bilir. Adalet Bakanı’ndan beklentimiz, FETÖ’yle ilgili kararlılık ve dikkattir. Kendi aralarındaki söz düellosundan gördüğümüz şu; bir FETÖ Borsası açıldığı… Bunu Şamil Tayyar bey 2 yıl evvel önce söylemişti. Bizde bunun üzerine çok gittik, 3 araştırma önergesi verdik. Cumhur ittifakı paydaşları tarafından reddedildi.

”Belki maklubeye kaşık sallayanları bilmiyorum ama o maklubeyi pişirenleri biliyorum”

Bu arada bir şey söylemek isterim. Birden bire benimle ilgili soruşturma açıldı, ben de bir dilekçe verdim ifademi alın diye. Ben de katkıda bulunmayı istiyorum bu mücadeleye, belki maklubeye kaşık sallayanları bilmiyorum ama o maklubeyi pişirenleri biliyorum, o yüzden ifade verme konusunda haftaya bir kez daha dilekçemiz olacak. Umarım Adalet Bakanı bu defa bu ifadenin alınmasını sağlar diye düşünüyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.