DOLAR 32,3661 0.14%
EURO 34,9691 -0.31%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 Marcelo Transferinde Beşiktaş’a Rakip Çıktı!

 Marcelo Transferinde Beşiktaş’a Rakip Çıktı!

ABONE OL
Mart 5, 2023 09:55
 Marcelo Transferinde Beşiktaş’a Rakip Çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşanan deprem felaketi nedeniyle ülkemizde transfer sezonu Türkiye Futbol Federasyonu’nun UEFA’dan aldığı izin ile uzatıldı. Transfer sezonunun ek süresinin de son günlerine geldiğimiz bugünlerde Beşiktaş uzun süredir ilgilendiği Marcelo transferini bitirmek için uğraşırken bu konuda Beşiktaş’a sürpriz bir rakip çıktı. Ara transfer dönemi çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş yaşanan hareketli günlerde bu transferi bitirmek isterken Marcelo transferinde Beşiktaş’a rakip çıktı. Dünyaca ünlü Brezilyalı sol bek ile yıldız bir transfer yapmak isteyen Beşiktaş artık bu transferde tek başına değil. Yaşanan son dakika gelişmelerine rağmen Marcelo kendisine yapılan yeni transfer teklifine pek de sıcak bakmıyor. Bu durum Beşiktaş’ın transferde elini güçlendiriyor ve umudunu korumasını sağlıyor. Beşiktaş ve Marcelo transferi ile ilgili son dakika gelişmelerini haberimizde okuyabilirsiniz.

Marcelo Beşiktaş’a Daha Yakın

Bir süre önce menajerler aracılığıyla Brezilyalı yıldızın Beşiktaş’a önerilmesi ile bu transferde önemli gelişmeler yaşanmıştı. Daha sonraki süreçte Beşiktaş Marcelo ile olan teması arttırdı ve bu oyuncunun Beşiktaş’a transfer olarak Türkiye’ye gelmesi konusunda önemli mesafe alındı. Transferi bitirme aşamasına gelen Beşiktaş’ta işi imzaya getirmek için tüm hızıyla çalışmalar devam ederken Yıldız oyuncuya bir teklif daha geldi. İspanyol basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş’a transfer etmek istediği yıldız oyuncuya Amerika Birleşik Devletleri’nden talip çıktı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin önemli futbol takımları arasında yer alan Los Angeles Galaxy takımı Marcelo için transfer teklifini yaptı ve oyuncu ile ilgilendiğini gösterdi. Amerika Birleşik Devletleri futbol ligi olan MLS takımları arasında yer alan Los Angeles Galaxy aynı zamanda dünyaca ünlü birçok futbolcuyu bünyesinde barındırıyor. Brezilyalı Douglas, Joybet Meksikalı Chicharito ve Uruguaylı Caceres’in de formasını giydiği Bu takım bir yıldız oyuncuyu daha kadrosuna katmak istiyor. Bu yüzden Brezilyalı Marcelo için önemli bir teklif yapıldı. Yine de Marcelo Beşiktaş’a daha yakın.

İspanyol Basını Marcelo İçin Amerika Birleşik Devletleri’nden Teklif Olduğunu Yazdı

Marcelo konusunda sonuca ulaşmak isteyen ve bu yönde çalışmalarını büyük bir kararlılıkla sürdüren Beşiktaş bu transferde kendisine rakip çıkması nedeniyle daha yoğun bir şekilde transferle ilgilenmeye başladı. Bu transfer ile ilgili İspanyol basını Marcelo için Amerika Birleşik Devletleri’nden teklif olduğunu yazdı ve Los Angeles Galaxy takımının bu transfer için oldukça ciddi olduğunu belirtti. Buna rağmen İspanyol basını Brezilyalı yıldız oyuncunun uzun süredir bulunduğu Avrupa kıtasında top oynamaya ve yaşamaya devam etmek istemesi nedeniyle bu transfere soğuk baktığını da yazdı. Bu durum Beşiktaş’ın Marcelo transferinde elini daha da güçlendirdi.

Oyuncunun kendisi ve ailesi için Avrupa topraklarında yaşamaya devam etmeyi istemesi ve Beşiktaş’ın yapmış olduğu teklifin oyuncu için iyi bir seçenek olması bu transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu Real madrid’den ayrıldıktan sonra forma giydiği Olimpiakos ile olan sözleşmesi kısa süre önce karşılıklı olarak feshedilmişti. Oyuncunun Beşiktaş’a transferinin gerçekleşmesi halinde Beşiktaş bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Marcelo Kimdir?

Marcelo kimdir diye sorulduğunda Brezilya’nın en iyi sol bekleri arasında yer aldığını söylemek mümkündür. Roberto Carlos’tan sonra birçok otoriteye göre Brezilya milli takımı formasını giymiş en iyi sol bek olarak kabul edilmektedir. Uzun yıllar Real Madrid forması giyen ve burada Prime dönemini geçiren Marcelo gösterdiği başarılı performans ile İspanya Ligi şampiyonlukları ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarının yanı sıra birçok defa Süper Kupa şampiyonluğu da yaşadı. Uzun bir süre Brezilya milli takımının da vazgeçilmezleri arasında yer alan Marcelo Real Madrid’den ayrıldıktan sonra Yunan temsilcisi Olympiakos ile sözleşme imzaladı ama bu takımdaki kariyeri fazla uzun sürmedi. Yıldız oyuncu şu anda bonservisi elinde ve kulüpsüz olarak birçok kulübün transfer listesinde yer alıyor.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.