DOLAR 32,6074 0.11%
EURO 34,9547 0.28%
ALTIN 2.427,930,21
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Livaneli Beach Otel ile Sahil Tadını Çıkart

ABONE OL
Haziran 11, 2021 12:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Livaneli Otelleri Livaneli ailesi tarafından işletilmekte olup 21 senedir müşterilerine hizmet veriyor. Antalya’nın nadide ilçelerinden biri olan Alanya üzerinden otellerini halka açmıştır. Alanya her şey dahil oteller listesinde yer almaktadır. Aradığınız bütün aktiviteleri ve imkanları Livaneli Otellerinde bulmanız mümkün olacaktır. Sizlere birçok farklı aktivite imkanı sunarak tatilinizi daha da keyifli bir hale getiriyor. Ayrıca ailenizle birlikte güzel bir tatil geçirmek istiyorsanız Alanya alkolsüz oteller içerisinden biri olan Livaneli Otelleri ile rahatlıkla keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Livaneli Beach Otel tesisi oda kahvaltılı hizmetlerinden biridir. 21 yıldır sayısız müşteriye hizmet etmiş ve beğenilerini kazanmış olan firma her konuda yardımcı olmaktadır. Ayrıca Alanya Otelleri içerisinde uygun fiyatlı olarak hizmet veren otel her kesime hitap edebilmektedir. Tesisin Kelopatra plajında yer alması ve en önemlisi yürüme mesafesine sahip olması tatilciler için oldukça iyi bir avantajdır. Alanya merkez otellerden biri olan firma müşterilerinin ihtiyaçlarının en iyi şekilde giderebileceği konumda yer almaktadır. Bu sayede tatilciler istedikleri gibi gezme imkanını sadece yürüyerek sağlayabilirler.

Livaneli Otelleri ile Uygun Hizmet

Livaneli Otelleri uygun fiyatlı oluşu ve herkese hitap ediyor oluşu sayesinde Antalya gibi güzel bir ilde tatil yapma imkanı sunuyor. Bir yıl boyunca sürekli çalışıp bir kere olsun tatil keyfi yapmak herkesin hakkıdır. Bunu göz önünde bulunduran firma sizlere uygun fiyatlı cebinize uygun tatil imkanı sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.