DOLAR 32,5971 0.37%
EURO 34,7918 0.16%
ALTIN 2.497,550,54
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort Hakkında Bilinmesi Gerekenler

ABONE OL
Kasım 24, 2022 07:50
Limak Lara Deluxe Hotel & Resort Hakkında Bilinmesi Gerekenler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya; yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en güzel tatil yerlerinden birisidir. Antalya’yı özel kılan detaylardan birisi de tahmin edebileceğiniz üzere otelleri! Birçoğu beş yıldızlı olan ve her şey dahil ya da ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren bu otellerde kalmak bir ayrıcalıktır. Bilhassa oteller için erken rezervasyon yaptırıldığı takdirde çok uygun fiyatlarla konaklamak mümkün hale gelir.

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort; kalite arayanların ilk tercihi olması gereken bir oteldir. Antalya’nın meşhur Lara sahilinde yer alır. Bilhassa aileler için harika bir konaklama seçeneği olduğunu söylemek mümkündür. Diğer otellerden farklı olarak hem her şey dahil hem de ultra her şey dahil konsepti ile hizmet verir. Bunun yanı sıra, mükemmel hizmet ve sıcak misafirperverlik sloganına sahiptir. Bu otel hakkındaki kullanıcı yorumlarının neredeyse tamamının olumlu olduğunu ifade edebiliriz. Kullanıcı yorumları ve puanlamaları dikkate alınarak oluşturulmuş Antalya’nın en iyi otelleri listesinde ilk sıralarda yer almayı başarır.

Neden Bu Oteli Tercih Etmelisiniz?

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort; bilhassa konaklama seçenekleriyle farkını ortaya koyar. Otelin bünyesinde çok sayıda oda seçeneği yer alır. Başta standart oda olmak üzere ekonomi ve aile odası seçenekleri de göz doldurur. Bunun yanı sıra, daha lüks bir yerde konaklamak isteyenlere hitap eden süit seçenekleri de dikkat çekicidir. Limak Lara Deluxe Hotel & Resort; junior süit, grand süit ve deluxe jakuzi süit alternatiflerini sunar. Otelin her bir oda seçeneği fiyat – performans kriteri açısından da en iyisini sunar.

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort; restoran seçenekleri ile de en iyilerden birisi olduğunu gösterir. Otelin ana restoranlarında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği yemek mümkündür. Yaz kış hizmet veren Zen Restoran, yalnızca yaz aylarında hizmet sunan Laila Snack Restoran, Türk mutfağına ait birbirinden lezzetli yemeklerin otel müşterileri ile buluşturulduğu Revan Restoran, İtalyan yemeklerini tadabileceğiniz La Cucina Restoran, Uzakdoğu mutfağına ait lezzetlere bünyesinde yer veren Sushi & Thai Restoran & Hint Mutfağı öne çıkan seçenekler arasındadır.

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort; keyifli zaman geçirmek isteyenlere de hitap eder. Lobby Lounge, Oasis Bar, After Ten Disco & Bar, Çay Evi gibi alternatifler sayesinde hem bir şeyler içmek hem de insanlarla zevkli bir sohbet gerçekleştirmek mümkün hale gelir.

Oteli Özel Kılan Detaylar Nelerdir?

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort; odaları, restoran ve barları, SPA merkezi ve etkinlik seçenekleri ile dikkat çeker. Bunun yanı sıra, üye olanlara özel çok sayıda avantajı bünyesinde barındırır. Duruma göre erken check-in ve geç check-out fırsatı sunulur. Ayrıca, erken rezervasyon sayesinde otelde çok uygun fiyatlarla kalmak da mümkündür.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.