DOLAR 32,3673 0.14%
EURO 34,9828 -0.29%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LG’den Miele’ye Robot Süpürge Patenti

ABONE OL
Haziran 1, 2020 16:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lisans Sözleşmesi, LG’nin CordZero ve HOM-BOT Süpürgelerinde Bulunan Sayısız Teknolojiyi Kapsıyor.

LG ve Miele & Cie. KG (Miele) robot elektrikli süpürge teknolojilerini kapsayan uzun vadeli bir patent lisans anlaşması imzaladılar. Anlaşma gereği Miele, LG’nin Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen patentli teknolojileri kullanarak robot elektrikli süpürgeler üretip satabilecek. Dünya çapında robot elektrikli süpürgelerle ilgili 700’den fazla kayıtlı patente sahip olan LG, bu özelliği ile dünyadaki en gelişmiş ve ödüllü robot elektrikli süpürge markalarından biri olarak biliniyor.

Lisans sözleşmesi, robot süpürgelerin şarj olmak için yerleştirme istasyonlarına doğru yönelmelerini sağlayan LG patentli indüksiyon sinyali kılavuzunun ve kızılötesi kaynaklı sinyallerin kullanımını içeriyor. Ayrıca, Miele’ye patenti verilen konular arasında, süpürgenin toz toplama ve emiş gücüyle ilgili parçalar bulunuyor.

LG’nin Fikri Mülkiyet Merkezi Başkan Yardımcısı Jeon Saeng-gyu konuyla ilgili, “LG’nin ev aletlerine yatırım yapma konusunda kayda değer bir geçmişi var. Büyük markalarla yapılan patent anlaşmaları daha fazla tüketicinin endüstrinin kolektif inovasyonundan faydalanmasını sağlıyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.