DOLAR 32,5531 0.01%
EURO 35,0460 0.53%
ALTIN 2.427,740,21
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Kuaförler ve berberler açık mı, kapandı mı? Güzellik salonları için kısıtlama kararı..

Kuaförler ve berberler açık mı, kapandı mı? Güzellik salonları için kısıtlama kararı..

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine Covid-19 tedbirleri kapsamında “Kısmi Kapanma” konulu genelge gönderdi. Genelgede güzellik salonları ve güzellik merkezleriyle ilgili maddeler yer aldı. Akabinde vatandaşlar kuaförler ve berberler açık mı, kapatıldı mı? sorularını araştırmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu yasakların arasında güzellik salonlarının da kapatılması kararı bulunuyor. İşte kuaförler berberler güzellik salonları açık mı kapalı mı sorusunun yanıtı…. Kuaför ve berberlerin kaçta açılıp, kaçta kapanacağı son gelişmeler ile takip ediliyor. Yeni koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlama sürelerine uyum için istisnalar haricinde işyerleri hafta içi 07.00-18.00 saatleri arası açık olacak. Hafta sonları sokağa çıkma yasağı cumartesi ve pazar gününü kapsayacak. Spor salonu, güzellik merkezi/salonları ise ramazan boyunca 17 Mayıs 2021 Pazartesi gününe kadar faaliyetlerine ara verecek. Berber ve kuaförler için ise bir açıklama yapılmadı. Genelgede yer alan ifadelere göre; Aşağıda belirtilen işyerlerinin faaliyetlerine 17 Mayıs 2021 Pazartesi gününe kadar geçici olarak ara verilecektir.
– Halı saha, yüzme havuzu, Spor salonu, güzellik merkezi/salonları, hamam ve saunalar, lunaparklar ve tematik parkları,
– Kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi gibi yerler,
– İnternet kafe/salonu, elektronik oyun yerleri, bilardo salonu gibi yerler.
Çay ocakları ise masa, sandalye/taburelerini kaldırmak ve sadece esnafa servis yapmak kaydıyla faaliyetlerine devam edebilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.