DOLAR 32,3338 0.23%
EURO 35,1023 -0.13%
ALTIN 2.306,981,30
BITCOIN 22884013,40%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kry Bilgi Teknolojileri Hizmetleri

ABONE OL
Temmuz 25, 2020 08:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kry Bilgi Teknolojileri firması İstanbul’da hizmet vermektedir. Firma bilgisayar ve internet sistemleri alanında çalışmalar yapmaktadır. Bir kurum ya da işletmenin bilgisayar sistemleri ve internet sistemleri alanında ihtiyaç duyduğu her tür hizmet için Kry Bilgi Teknolojileri ile iletişime geçebilirsiniz. Uzman bir ekip ve profesyonel bir çalışma sistemi ile sizlere düzenli ve kaliteli bir hizmet sunmaktadırlar.

Kry Bilgi Teknolojileri firması bilgisayar sistemleri altyapı kurulumları, Bilgisayar teknik servis hizmetleri, bakım ve onarım çalışmaları, yazılım çözümleri, ıp santral kurulumları ve ihtiyacınız olabilecek daha farklı birçok alanda sizlerin yanındadır.

Sizlerde Kry Bilgi Teknolojileri web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Bu arada firma tarafından verilen tüm hizmetler detaylı bir şekilde sizlere sunulmaktadır. Bu hizmetler arasından ihtiyacınız olanları seçebilir ve firmanız için bu alanlarda düzenli olarak hizmet alımı yapabilirsiniz.

Bilgisayar Bakım Anlaşmaları

Kry Bilgi Teknolojileri firması olarak bilgisayar ve internet sistemleri ile yoğun ilişki içerisinde olan tüm firmalara düzenli olarak bakım ve onarım seviş hizmeti sunuyoruz.

Firmalarla bilgisayar bakım anlaşması yapıyoruz. Ve bu anlaşmalar neticesinde yaşanabilen anlık arızalarda 7/24 hizmet veriyoruz. Ya da gerekli olan bakım programlarını hazırlayarak düzenli olarak bakımlar yapıyoruz. Böylelikle sistemlerin çok daha verimli kullanmasını sağlıyoruz.

Tüm bu hizmetlerin yanında ekipman ve bilgisayar tamiri alanında da bizlere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.