DOLAR 32,4961 0.24%
EURO 34,6072 0.27%
ALTIN 2.495,050,49
BITCOIN 2039518-0,92%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KONAMI, INTER MILAN İLE ÇOK YÖNLÜ YENİ ORTAKLIĞINI DUYURDU

KONAMI, INTER MILAN İLE ÇOK YÖNLÜ YENİ ORTAKLIĞINI DUYURDU

eFootball™ yapımcıları, İtalyan deviyle en büyük futbol ortaklıklarından birine imza atıyor ve yıldız kadrolarına bir partner kulüp daha ekliyor

ABONE OL
Temmuz 27, 2022 13:37
KONAMI, INTER MILAN İLE ÇOK YÖNLÜ YENİ ORTAKLIĞINI DUYURDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konami Digital Entertainment B.V. bugün itibarıyla İtalyan kulübü Inter Milan ile eFootball™ içinde ve dışında bir dizi unsuru birleştirecek çok yıllı bir ortaklık kurduklarını açıkladı.

 

KONAMI, İtalya’nın efsanevi futbol kulüplerinden biri olan Inter Milan ile uzun vadeli bir anlaşmaya imza attıklarını açıklarken bu ortaklığın birçok farklı ticari, görsel ve etkinleştirme hakkını içereceği belirtildi.

 

Partnerlik kapsamında Küresel Video Oyunu Ortaklığı; Antrenman Kiti Sırt Partnerliği (eFootball™ logosunu içerecek); ve Altyapı Geliştirme Merkezi Ortaklığı –tesisin ismi ‘‘KONAMI Youth Development Centre’ olarak adlandırılması da yer alıyor.

 

Ayrıca 2.0.0 sürümünden itibaren eFootball™ serisi kulüp özelliği oyundaki yerini alacak. Ayrıca orijinal formalar, yeni logolu eğitim kiti ve meşhur San Siro stadyumu da eklenecekler arasında. Ortaklık, Inter Milan’ın sadece eFootball™’da yer almasını ve Temmuz 2024’ten itibaren başka hiçbir video oyununda bulunmamasını da kapsamakta.

 

Bir dizi marka ve ticari hakların yanı sıra Inter Milan’ın, geçen hafta sonu sonuçlanan eFootball™ Championship Pro da dahil olmak üzere KONAMI’nin yürüttüğü espor turnuvaları ve aktivasyonlarında yer alacağı belirtiliyor.

 

Konami Digital Entertainment B.V.’nin Avrupa Başkanı Naoki Morita, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi, “Partner kulüpler topluluğumuza Inter Milan gibi bir kulüp eklemek KONAMI için çok heyecan verici. Gençlik Geliştirme Merkezi’nin isim hakları, takımın antrenman setindeki eFootball™ markası ve sürekli genişleyen eSpor aktivasyonları portföyümüze katılımları ile KONAMI olarak bu ortaklığın bize şimdi ve uzun süre birçok başarı getireceğine inanıyoruz”.

 

FC Internazionale Milano’nun Kurumsal CEO’su Alessandro Antonello şu sözlerle duygularını ifade etti: “Bu yeni çok yıllı küresel ortaklık anlaşması, Inter ve KONAMI arasındaki ortak yolun önemini kanıtlamanın yanı sıra yıllar önce başlayan ve gelecekte de devam edece,k paylaşılan ortak değerler ve hedeflere dayalı bağın devamı niteliğinde”.

 

FC Internazionale Milano’nun Gelirler Başkanı Luca Danovaro, konuyla ilgili şunları söyledi: ‘KONAMI’yi Inter ailesine yeniden karşılamaktan ve Nerazzurri markasının giderek artan değerinin ve genç, yenilikçi ve uluslararası bir hedefle etkileşim kurmak, uzun soluklu stratejiler sayesinde dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranı buluşturmak için ideal bir iletişim platformu oluşunun ispatı niteliğindeki bu önemli ve benzersiz partnerliği duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sezondan itibaren KONAMI dünyamızda öncü bir rol oynayacak”

 

eFootball™ serisinden en son haberler ve daha fazla bilgi için takip edebileceğiniz adresler:

konami.com/efootball
twitter.com/play_eFootball
facebook.com/playeFootball
instagram.com/efootball
youtube.com/playeFootball

“eFootball”, “e-Football” ve “eFootball logosu” Konami Digital Entertainment Co., Ltd.’nin Japonya’da ve diğer ülkelerde veya bölgelerde tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır.

 

 

-SON-

MEDYA İLETİŞİM:

Ayda Tangüner
SetiPR

[email protected]

 

Konami Group Hakkında

Konami Group 1973 yılında arcade’ler için eğlence makineleri üreten bir şirket olarak kurulmuş ve yıllar içerisinde çeşitli pazarlarda farklı iş birimlerini içerecek şekilde büyümüştür. KONAMI HOLDINGS CORPORATION an itibarıyla Dijital Eğlence, Oyun Makineleri, Oyun ve Oyun Sistemleri ve Spor alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirket 1984 yılında Osaka Securities Exchange, 1988’de Tokyo Stock Exchange ve 1999’da London Stock Exchange üzerinde halka açılmıştır. Daha fazla bilgi için www.konami.com/en adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Konami Digital Entertainment Hakkında

Konami Group’un ana şirketi olan Konami Digital Entertainment, mobil, konsol ve kart oyunları için eğlenceli içerikler geliştirmektedir. Şirket, dünya çapında ünlü eFootball PES, Metal Gear, Silent Hill, Castlevania, Contra ve Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu serisi gibi oyunlarıyla tanınır. Daha fazla bilgi için www.konami.com/games/corporate/en/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.