DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,0950 -0.11%
ALTIN 2.297,260,88
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırıkkale’de 1 DEAŞ’lı terörist yakalandı

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kırıkkale’de terör örgütü DEAŞ ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, konuya ilişkin müşterek bir çalışma yürüttü. Suriye uyruklu bir şahsın, DEAŞ içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edildi. Harekete geçen ekipler, şahsa yönelik operasyon düzenledi. Yakalanan Suriye uyruklu şahıs, adli makamlara sevk edilmesinin ardından tutuklandı. Kırıkkale’de 1 DEAŞ’lı terörist yakalandı
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığınca müşterek yapılan çalışmalar sonucunda DEAŞ Terör Örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen Suriye uyruklu şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.