DOLAR 28,9909 0.24%
EURO 31,2570 -0.05%
ALTIN 1.890,480,21
BITCOIN 1252817-0,54%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Kılıçdaroğlu’ndan Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin açıklama

Kılıçdaroğlu’ndan Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin açıklama

ABONE OL
Ekim 9, 2019 19:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ordumuzun başarı elde etmesi hepimizin ortak arzusudur ama süratle Türkiye yönetiminin Şam yönetimiyle görüşmesi lazım. Suriye’nin terörden arındırılması için” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 21.30’da Ankara’ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı’na geldi. Burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin konuştu.

Kılıçdaroğlu, “Elbette hiç kimsenin burnu kanasın istemeyiz. Ordumuzun başarı elde etmesi hepimizin ortak arzusudur ama süratle Türkiye yönetiminin Şam yönetimiyle görüşmesi lazım. Suriye’nin terörden arındırılması için. Bu ilişki kurulduğu taktirde Suriye’nin, Türkiye arasındaki ilişkilerin düzelmesi, Suriye’nin terörden arındırılması açısından çok önemli” dedi.