DOLAR 32,3321 0.24%
EURO 35,0840 -0.15%
ALTIN 2.299,670,99
BITCOIN 22770020,42%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kalp Yarası dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Kalp Yarası oyuncu kadrosu
  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Kalp Yarası dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Kalp Yarası oyuncu kadrosu

Kalp Yarası dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Kalp Yarası oyuncu kadrosu

ABONE OL
Eylül 7, 2021 07:55
Kalp Yarası dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Kalp Yarası oyuncu kadrosu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizinin genel hikayesi, sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyor. Peki ama Kalp Yarası dizisinin oyuncuları kim?

Kalp Yarası  Oyuncu Kadrosu

Kalp Yarası dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Kalp Yarası oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.

Kalp Yarası Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Kalp Yarası dizisinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan,  Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimler başrol olarak yer alıyor. Ayrıca dizide Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper de yer alıyor.

Kalp Yarası Ferit Sancakzede kimdir?

Ferit; Sancakzade ailesinin küçük oğlu. Genç, yakışıklı, cömert, nazik, tutkulu, potansiyelini başına gelen felaketlerle keşfedeceğimiz bir karakter. Yetenekli ve umut vaat eden bir avukatken, ideallerinin üzerine gitmeyip aile şirketine gelmiş.

Kalp Yarası Ayşe Yılmaz kimdir?

Babası, annesinin aşkı uğruna malı, mülkü ve ailesini gerde bırakarak İstanbul’a göç etmiş Ayşe’nin. Babası, yaşamayı çok seven, hayattan zevk almayı bilen ve haliyle biraz har vurup harman savuran bir adam. Ayşe’nin annesi dillere destan bir güzelliğe sahip kadınmış.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.