DOLAR 32,3386 0.17%
EURO 35,1806 -0.03%
ALTIN 2.241,66-0,07
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaktüs Sukulent

Kaktüs Sukulent

ABONE OL
Mayıs 13, 2022 06:44
Kaktüs Sukulent
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hem kolay bakımı hem de ilgi çekici görselleri ile kaktüs ve sukulentlere karşı büyük bir ilgi duruyoruz. Onları ev ve ofislerimizin en güzel köşelerinde konumlandırabildiğimiz gibi aynı zamanda birer hediye olarak da tercih ediyoruz. Peki nedir bu kaktüs ve sukulent? bu iki özel çiçeğin farkı nedir? Neden insanlar bu iki çiçeğe büyük bir ilgi duyar. Şöyle ki;

Kaktüs

Bir çöl bitkisidir. Sahip olduğu özellikler bakımından bulunduğu ortamın hava kalitesini yükselten, radyasyonu azaltan ve stresi düşürdüğüne inanılan özel bir bitkidir. Bakımı oldukça kolay olduğu için ev ve ofislerde özellikle televizyon yanında veya bilgisayar masasında dikkatleri çekiyor.

Sukulent

Dikensiz kaktüs olarak bilinen sukulent çiçeği dallarında ve yapraklarından su tutma becerisi yüksek olan ortamdaki radyasyonu azaltan bir türdür. Özellikle küçük saksılarda büyük ilgi gören sukulentler İnsan dostu olarak tanımlanıyor.  Her zaman kendi kendilerine yetebilen mütevazi sukulentler kanaatkar olmaları ve şehir hayatına iyi uyum sağlamaları ile tanınıyor.

Hediyelik bitki ve çiçekler

Çiçekler kadar zarif ve ince düşünülmüş hediye sayısı oldukça azdır. Her tür kutlama için hediye edeceğiniz kaktüs ve sukulent bitkilere çok özel aranjmanlar ile Bartın’da hazırlanarak dünyanın dört bir yanına ulaştırılıyor. Kaktus Sukulent Sitesinde hediyelik olarak hazırlanan aranjmanlar muhteşem görünüyor.  Aynı zamanda nişan süs olarak da kullanılabilen bu özel bitkiler mutlaka görülmeye değer.

28 yıldır bitki ve çiçek üretimi yapan ve bugün Bartın’dan tüm dünyaya çiçek ulaştıran bu köklü firmayı tanımak için işte adresler;

www.kaktussukulent.com

İnstagram: @kaktussukulentcom

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.