DOLAR 32,5316 -0.05%
EURO 34,9983 0.27%
ALTIN 2.426,400,15
BITCOIN 2100358-3,35%
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Judoda uygulamalı teknik dersler başladı

ABONE OL
Şubat 10, 2021 14:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 43 kursiyerin katıldığı 2. Kademe Temel Antrenör Yetiştirme Kursu Uygulama Eğitiminde uygulamalı teknik dersler Federasyon binasında bulunan antrenman salonunda başladı.

ANKARA (Anayurt) – Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 43 kursiyerin katıldığı 2. Kademe Temel Antrenör Yetiştirme Kursu Uygulama Eğitiminde uygulamalı teknik dersler Federasyon binasında bulunan antrenman salonunda başladı. Kovid-19 pandemi tedbirleri kapsamında yapılan uygulamalı dersler üç gün sürecek.  Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, kursiyerlere yönelik yaptığı konuşmasında, sporcu olarak öğrendikleri tecrübeyi antrenör olarak daha ileriye taşımaları ve bunun sorumluluğunun iki kat arttığını ifade etti. Başkan Sezer Huysuz sözlerini şöyle sürdürdü: “Judo disiplin öğretisi içermektedir. Sizler, yetiştireceğiniz sporculara hedefler göstereceksiniz ki, onlar milli takımlara yükselecek ve uluslararası arenada elde edecekleri sonuçlarla hem ülkemizi hem de sizleri gururlandıracaktır. Devletimiz, bu konuda antrenörlerimize ve sporculara tüm imkanlarını sunmaktadır. Sizler aynı zamanda yabancı dil konusunda da kendinizi ileriye taşımalısınız.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.