DOLAR 32,5995 0.37%
EURO 34,8313 0.26%
ALTIN 2.497,370,54
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • İzmirli kadın esnaftan Kemal Kılıçdaroğlu’na altyapı tepkisi

İzmirli kadın esnaftan Kemal Kılıçdaroğlu’na altyapı tepkisi

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir temasları kapsamında sel felaketinden zarar gören esnafı ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de eşlik ettiği Kemal Kılıçdaroğlu, beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. İzmirli kadın esnaf, “Dükkanım yerle bir oldu. Hiçbir şey kalmadı. Altyapımızda çok büyük sorun var. Bir yağmur yağıyor, şuradan geçen araçlar komple ıslatıyor beni. Altyapı gerçekten İzmir’de bitik. Bir vatantaş olarak, bir esnaf olarak benim canım yandı. Bununla ilgili rica ediyorum. 35 senedir CHP var burada. Lütfen altyapıyı düzeltin artık. Altyapıya önem verin. İzmir’de düzelmesi gerekiyor.
Yurt dışına yıllarca gittim. 20 katı fazlası yağmur, kar yağıyor. Orada böyle şeyler yaşanmıyor. Cennet gibi Türkiye’miz neden bu halde. Hollanda’yı biliyorsunuz. Deniz yukarıda.. Onlar çözmüş biz neden çözemiyoruz. Biz de zeki insanlarız..” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi. İzmirli kadın esnaftan Kemal Kılıçdaroğlu’na altyapı tepkisi Kemal Kılıçdaroğlu, İzmirli kadın esnafın tepkisine şöyle cevap verdi: “Tam bir afet. Varsa bir sorun çözülecektir.”
Tunç Soyer ise “Ders çıkardık merak etmeyin” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.