DOLAR 32,3767 0.17%
EURO 34,9961 -0.27%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 2263885-0,80%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Emniyeti’nden Can Ataklı’ya sert tepki: Zavallı…

ABONE OL
Şubat 25, 2020 22:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden gazeteci Can Ataklı’nın polislerle ilgili kaleme aldığı köşe yazılarıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Gazeteci Sayın Can Ataklı, 25.02.2020 tarihinde kaleme aldığı ‘Zavallı Polisler’ ifadesiyle başlayan ve ‘…daha önce hiç benzeri olmamış biçimde…’ şeklinde yalan ifadelerle devam eden köşe yazısının son bölümünde; İstanbul Emniyet Müdürlüğünce personelinin eğitimine ve halkla ilişkilerine yönelik sık sık yapılan ikaz ve hatırlatmalardan birini amacından saptırarak ilgisiz bir konuyla ilişkilendirmiştir. Adı geçen yazar oluşturduğu bu kurgu üzerinden, saygısızca bir üslupla, ‘…böyle olunca da azarı yediler zavallılar’ şeklindeki aslında kendisini zavallı duruma düşüren ifadeleriyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü personelini insaf ve vicdandan yoksun bir şekilde rencide etmeye çalışmıştır. Tüm halkımızın güvenliğini sağlayan Emniyet Teşkilatı personeline karşı bu saygısız ifadelerin ve değerlendirmelerin sebebi bilinmemekle birlikte keyfiyeti kamuoyunun takdirine arz ederiz.”

 

 

Yedi Gündem

Abone Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.