DOLAR 32,5332 0.24%
EURO 34,7633 0.08%
ALTIN 2.492,541,25
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • İSPARK görevlisinin skandal görüntüleri hızla yayıldı! İBB’den açıklama geldi

İSPARK görevlisinin skandal görüntüleri hızla yayıldı! İBB’den açıklama geldi

ABONE OL
Eylül 19, 2019 12:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İSPARK görevlisinin “Boş yer var mı?” sorusuna “Gabar’da da var, Kato’da da var” yanıtını verdiği görüntüler patladı. Sosyal medyada hızla yayılan video hakkındaİBB Sözcüsü Murat Ongun, söz konusu olayın 1,5 yıl önce yaşandığını söyledi.

Bazı medya organlarında yer alan haberlerde “İSPARK çalışanının bu cevabı akıllara Melih Gökçek’in 31 Mart yerel seçimleri öncesinde “İmamoğlu İstanbul’u kazanırsa, İSPARK HDP’lilere teslim edilecek’ ifadelerini akıllara getirdi” dendi.

“1,5 yıl öncesine ait”

Skandal haberlerle ilgili İBB Sözcüsü Murat Ongun, söz konusu videonun 1,5 yıl öncesine ait olduğunu ve konu hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını duyurdu.

“Asılsız iddialar eklenerek güncelmiş gibi servis edilmiştir”

Ongun Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bazı basın organlarında ve sosyal medya hesaplarında bir İSPARK çalışanına ait video, İBB’ye yönelik asılsız iddialar eklenerek güncelmiş gibi servis edilmiştir. Yapılan incelemede videonun 1,5 yıl öncesine ait olduğu tespit edilmiş ve disiplin soruşturması başlatılmıştır.”

Bazı basın organlarında ve sosyal medya hesaplarında bir İSPARK çalışanına ait video, İBB’ye yönelik asılsız iddialar eklenerek güncelmiş gibi servis edilmiştir. Yapılan incelemede videonun 1,5 yıl öncesine ait olduğu tespit edilmiş ve disiplin soruşturması başlatılmıştır.

— Murat Ongun (@Mrt_Ongun) September 18, 2019

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.