DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20871622,93%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnternet Üzerinden Sanal Alışveriş Kartı “ Paykwik”

ABONE OL
Ekim 26, 2020 07:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknolojinin gelişim göstermesi ile beraber bilinen alışveriş algısında da değişimler yaşanmaya başlamıştır. Artık alışveriş yaparken ürüne ulaşma da yaşanan zorluk, ayrılan zaman dilimi ve harcanan çabanın miktarı azalmaya başlamıştır. Müşterilerin lehine bir şekilde ilerlerken genel olarak satış sektöründe yaşanan bir değişikliğe de geçişin aşamasını oluşturmuştur. Paykwik sanal kart hem uygun hem de her yerden aktif bir şekilde kullanıma rahat olarak tasarlanmış olan bir karttır. Bu kart sayesinde alışverişleri daha hızlı yapabilmekte ve bulunduğunuz her yerden kart aracılığı ile para transferinizi de harcamalarınıza yönelik olarak ödemenizi gerçekleştirebilmektesiniz.

İleriye dönük olarak bakıldığında oldukça büyük bir kolaylık olarak insanın hayatında var olmaya başlayan internet üzerinden alışverişte kolaylık sağlayan paykwik bozum işlemleri de, oldukça popüler ve güvenilir bir ödeme yöntemi olmuştur.

Paykwik Ön Ödemeli Sanal Kartın Kullanım Süresi

Kişisel olarak yapacağınız harcamalar için hem güvenli hem de oldukça rahat bir kullanım kapsamında değerlendirilebilecek olan paykwik al hizmetimiz ile yapacağınız harcamalar için güvende duyabilirsiniz. Burada önemli olan kişinin bireysel olarak belirlediği bütçeye göre bir yükleme yapılıyor olmasıdır. Satın alma işleminin ardından kişisel bütçeye uygun olarak değerlendirilebilmeye tabidir. İlk defa paykwik kartını satın aldığınızda bir sene içerisinde bu kartı kullanma süreniz başlamış oluyor.  Paykwik bozdurma işlemlerini ancak kart aktif hale gelince yapabiliyorsunuz. Her yıl değişen fiyatları bu yılda kişisel bütçeyi aşmayacak şekilde belirli bir oranda satın alınabilmektedir. Paykwik kartını satın aldığınızda içerisine yapılacak olan ödemeler de yalnızca Türk lirası değil dolar, euro, avro üzerinden işlem yapabilmektesiniz. Birbirinden farklı siteler üzerinden yapacağınız satın alımlarda oluşan bakiyenizi 1 yıllık süre içerisinde istediğiniz zaman diliminde kullanabiliyorsunuz. Birden fazla seçenek sunulduğu için paykwik fiyatları içerisinde size uygun olan ve bütçenize uygun olarak tercih edebileceğiniz kartı seçerek satın alımı yapabiliyorsunuz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.