DOLAR 32,3457 0.18%
EURO 35,2192 0.07%
ALTIN 2.246,290,14
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ING’NİN YER ALDIĞI FİNANSMAN İŞLEMLERİNE BONDS & LOANS’DAN 2 ÖDÜL
  • Kolay Haber
  • Ekonomi
  • ING’NİN YER ALDIĞI FİNANSMAN İŞLEMLERİNE BONDS & LOANS’DAN 2 ÖDÜL

ING’NİN YER ALDIĞI FİNANSMAN İŞLEMLERİNE BONDS & LOANS’DAN 2 ÖDÜL

ABONE OL
Aralık 8, 2021 13:19
ING’NİN YER ALDIĞI FİNANSMAN İŞLEMLERİNE BONDS & LOANS’DAN 2 ÖDÜL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ING’nin yer aldığı iki finansman işlemi, Türk sermaye piyasaları ve finans sektörünün saygın organizasyonlarından “Bonds & Loans Türkiye Ödülleri 2021” kapsamında iki ödüle layık görüldü.  ING’nin uluslararası uzmanlık ve deneyimi ile finansman alanında Türkiye’deki kurumları desteklemekten mutluluk duyduklarını belirten ING Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Akay, “Türkiye’nin büyümesine ve kalkınmasına katkıda bulunmaya ve uluslararası deneyimimizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz” dedi.

Finansman alanında uluslararası uzmanlık ve deneyime sahip ING’nin yer aldığı iki finansman işlemi, GFC Media Group tarafından düzenlenen, Türk sermaye piyasaları ve finans sektörünün saygın organizasyonlarından “Bonds & Loans Türkiye Ödülleri 2021” kapsamında iki ödüle layık görüldü. ING’nin kreditör olarak yer aldığı sürdürülebilirlikle bağlantılı Denizbank DPR (Diversified Payments Right) Seküritizasyon İşlemi “Yılın Yapılandırılmış Finansman İşlemi” ödülünü alırken, ING’in ortak lider düzenleyici bankalardan biri olarak destek verdiği İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Tahvil İhracı ise “Yılın En İyi Kurumsal İşlemi” olarak seçildi.

Ayşegül Akay: Uluslararası deneyimimizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz.

ING’nin finansman alanında dünya çapındaki yetkinliğini vurgulayan ING Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Akay, “Uluslararası piyasalardan sağlanan ve özellikle uzun vadeli finansmanların ülke ekonomisinin gelişimi açısından önemli olduğuna inanıyoruz, bu kapsamda ING olarak uluslararası uzmanlık ve deneyimimiz ile Türkiye’de farklı birçok finansman işleminde aktif olarak yer almaktan ve Türkiye’deki kurumları desteklemekten mutluyuz. Kreditör ve ortak lider düzenleyici olarak destek verdiğimiz iki işlemin de sektörde oldukça saygı duyulan Bonds & Loans Türkiye Ödülleri 2021 kapsamında ödüllendirilmesinden dolayı ayrıca gurur duyuyoruz. ING olarak, Türkiye’nin büyümesine ve kalkınmasına katkıda bulunmaya ve uluslararası deneyimimizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.