DOLAR 32,3373 0.17%
EURO 35,1256 -0.21%
ALTIN 2.239,92-0,15
BITCOIN 2084046-5,02%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İlker Aydilek Spor Alanında Yeni Bir Heyecan Getiriyor

İlker Aydilek Spor Alanında Yeni Bir Heyecan Getiriyor

ABONE OL
Aralık 2, 2021 09:11
İlker Aydilek Spor Alanında Yeni Bir Heyecan Getiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlker Aydilek 13.10.1994 doğumlu bir sporcu olarak akrobasi paten sporu yapıyor. 7 yaşındayken futbol ve güreş sayesinde spor ile ilk tanışmasını gerçekleştirmiştir. Akrobasi paten sporuyla ise 10 yaşında tanışmıştır. Daha sonra ise patene olan ilgisini fark etmiş ve bu alana yoğunlaşmıştır. 3 yıllık bir öğrenme ve gelişim sürecinin ardından ise profesyonel olması için gerekli adımları atmıştır.

Profesyonel kariyerine girmesi ve bu alanda ilerlemesi ile birlikte birçok kurumsal firma ile çalışarak bu firmaların etkinliklerinde yer almıştır. Aynı zamanda TV programlarına da çıkmıştır. Türkiye’nin pek çok şehrinde birçok gösteriye çıkmıştır. Böylece hem yeteneğini hem de akrobasi paten sporunu gösterme fırsatına çok fazla sahip olmuştur.

İlker Aydilek, kariyeri boyunca birçok yarışmaya katılmıştır. Yurtiçinde katıldığı yarışmalar ile kariyerinde başarılı bir şekilde ilerlemiştir. Aynı zamanda 2016 yılında Yetenek Sizsiniz isimli popüler TV programında iki defa finale kalarak oldukça büyük bir başarı elde etmiştir. Forum İstanbul extreme fest yarışmasında 2016 Türkiye paten şampiyonu oldu. Bunların yanı sıra en popüler yarışma programlarından birisi olan Yetenek Sizsiniz’e de katılmış ve 2 kez finale çıkmıştır.

Şahsi olarak yurtdışında da yarışmış ve Türkiye’yi temsil etmiştir. Ülkenin farklı noktalarında kaykay pistleri inşa edilmesi konusunda çalışmalar yapmıştır. Bu sayede akrobasi paten, kaykay gibi sporlar daha fazla insana ulaşıyor ve genç sporcular yetiştirilebiliyor. Aktif olarak akrobasi paten sporunu sürdürüyor ve ileride Türkiye’yi temsil etmek istiyor.

İlker Aydilek Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/ilkeraydilekk/

Videoları:

https://www.instagram.com/p/BGEeulsmR_a/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/BbunXj6HFog/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/reel/CTfeUBLjON2/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.