DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Elazığ depremi sonrası çağrı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Elazığ depremi sonrası çağrı!

ABONE OL
Ocak 25, 2020 19:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ’daki 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte deprem bölgesine gitti.

İmamoğlu, Sürsürü Mahallesi’nde bulunan ve depremin etkisiyle yıkılan Dilek Sitesi’nin enkazındaki arama-kurtarma çalışmalarını inceleyerek, vatandaşlarla görüştü.

“BU SAMİMİ BİR ÇAĞRIDIR”

İmamoğlu sosyal medya hesabından “Bu samimi bir çağrıdır. Böyle zor zamanlarda bu ülkenin insanları aynı hissiyat ve samimiyetle yardım için seferberler. Aynı seferberlik hali afete hazırlık dahil tüm önemli konularda biz yöneticilerde neden olmasın? Biz her türlü iş birliğine hazırız. Kaybedecek vakit yok” mesajını paylaştı.

Bu samimi bir çağrıdır.

Böyle zor zamanlarda bu ülkenin insanları aynı hissiyat ve samimiyetle yardım için seferberler. Aynı seferberlik hali afete hazırlık dahil tüm önemli konularda biz yöneticilerde neden olmasın? Biz her türlü iş birliğine hazırız. Kaybedecek vakit yok. pic.twitter.com/zQFS3YScis

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) January 25, 2020

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.