DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20654821,08%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Buz Serinliği ile Bu Yaz Kepeksiz ve Temiz Saçlarla Kafanı Ferah Tut!
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Buz Serinliği ile Bu Yaz Kepeksiz ve Temiz Saçlarla Kafanı Ferah Tut!

Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Buz Serinliği ile Bu Yaz Kepeksiz ve Temiz Saçlarla Kafanı Ferah Tut!

Dünyanın bir numaralı kepek şampuanı Head&Shoulders’tan* buz gibi mentol ile saç derisini serinleten yeni Buz Serinliği şampuan ile bu yazı %100 ferah ve kepeksiz*** geçirmeye hazır olun.

ABONE OL
Temmuz 27, 2022 13:33
Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Buz Serinliği ile Bu Yaz Kepeksiz ve Temiz Saçlarla Kafanı Ferah Tut!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Derinlemesine temizleyen yeni formülü ile saç derisinde anında serinleme ve ferahlama etkisi, %100 geri dönüştürülmüş plastikten** yapılmış transparan şişesi, klinik olarak kanıtlanmış ve dermatolojik olarak test edilmiş, kepeği %100’e kadar yok eden*** yeni formülü ile bu yaza ferahlık getiriyoruz.

Isınan havalar ile daha çok dışarıda vakit geçiriyor, egzersiz yapıyor ve yeni yerler keşfediyoruz. Özellikle büyük şehirlerde dışarıda vakit geçirmek, saç derisinin doğal dengesine zarar verebilecek dış etkenler ile temasa girmemize sebep olarak, kepek ve yağlanma sorunlarının artmasına sebep oluyor.

Klinik olarak kanıtlanmış Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Buz Serinliği, derinlemesine temizlik sağlayan yeni formülü ile mevsimsel kepek semptomlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur ve saç derisinde buz gibi serin bir his bırakır.

%100 geri dönüştürülmüş plastikten** üretilen transparan şişesi ile Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Buz Serinliği, yalnızca saç derinizi serinletmekle kalmaz, aynı zamanda plastik atıkların azaltılmasında doğaya da yardımcı olur!

Danışman Psikodermatolog Dr. Alia Ahmed şöyle açıklıyor: “Yeni Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Buz Serinliği akıllıca hazırlanmış formülü sayesinde, serinletici mentol içeriği ile saç derisinde anında ferahlık hissi sağlar. Head&Shoulders’ın kepeğe karşı etkili aktif bileşeni Piroctone Olamine, saç derisini kepek, yağ ve kaşıntıdan korumak için mükemmel bir çözümdür.”

“Mevsimsel semptomlar özellikle yaz aylarında saç derisinde hasara yol açarak moralinizi bozabilir. Head&Shoulders’ın tam olarak bu semptomları hafifletmek için tasarlanmış özel ürün serisi, saç derisindeki kepeği %100’e kadar önleyerek*** yazın tadını çıkarmanızı sağlar.”

Klinik olarak kanıtlanmış ve dermatolojik olarak test edilmiş Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Buz Serinliği, en sıcak saç derisini bile serinleten formülü ile her saç tipi için kullanılabilmektedir.

Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Buz Serinliği: Saç derisindeki kepeği %100’e kadar yok ederek***, kepekle birlikte ortaya çıkan saç derisi rahatsızlıklarının önüne geçer. İçeriğindeki Piroctone Olamine ile saç derisini nemlendirir ve dış etkenlere karşı korur.*** 50.90 TL ****

 

* Temmuz 2020- Haziran 2021 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları.

**Kapak ve etiket hariç

***Düzenli kullanımla gözle görülür kepeklerde.

****Fiyatlandırma, promosyon aktiviteleri, raflandırma ve tanzim teşhir uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye aittir.

 

P&G Hakkında

Markalarıyla dünya çapında 5 milyara yakın insanın yaşamına dokunan P&G, yaklaşık 70 ülkede faaliyet göstermektedir. P&G, Türkiye’de Alo®, Ariel®, Fairy®, Febreze®, Gillette®, Head & Shoulders®, İpana®, Olay®, Oral-B®, Orkid®, Pantene® ve Prima® gibi güvenilir, kaliteli ve lider markalardan oluşan güçlü bir ürün yelpazesine sahiptir. P&G ve markaları ile ilgili son gelişmelere ve daha detaylı bilgiye ulaşmak için http://www.pg.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.