DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2062453-0,33%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Teknoloji
  • HBO’nun Çizgi Roman Uyarlaması Watchmen’den Yeni Bir Fragman Yayınlandı

HBO’nun Çizgi Roman Uyarlaması Watchmen’den Yeni Bir Fragman Yayınlandı

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HBO’da yayınlanacak olan çizgi roman uyarlaması Watchmen’in yeni bir fragmanı yayınlandı. Yeni fragman, daha önce yayınlananlara göre dizinin hikâyesine odaklanırken ve Rorschach benzeri bir maske takan terörist grup Seventh Cavalary’yi ana hatlarıyla gösteriyor.

Yayınlanan yaklaşık iki buçuk dakikalık fragmanda bunun haricinde Jeremy Irons’ın canlandırdığı Adrian Veidt/Ozymandias ve maskeli bir polis detektifi olan Regina King tarafından hayat verilen Angela Abar’ı da görüyoruz.

Watchmen çizgi romanı:

Tüm bunların haricinde Watchmen çizgi romanında yer alan Nite Owl’un Owlship’i, kubbenin altındaki kelebekler ya da simetrik görsel motiflerin kullanılması gibi ögelerin bulunduğunu da görüyoruz.

Bir karakterin Detektif Abar’a “Büyük, hain bir komplo var. Sana söyleseydim kafan patlardı” dediği görülüyor. Bu da Rorschach’ın büyük ve hain bir komployu açığa çıkardıktan sonra başına gelen şeydi.

Dizide kimler yer alıyor?

Dizinin yaratıcısı; Tomorrowland, The Leftovers, World War Z, Prometheus, Lost gibi yapımların yazarlığını yapmış olan Damon Lindelof. Kendisi, ayrıca dizinin senaryosunu yazan isimlerden de bir tanesi.

Dizinin oyuncu kadrosundaysa Yahya Abdul-Mateen II, Adelaide Clemens, Frances Fisher, Louis Gossett Jr., Andrew Howard ve Jeremy Irons gibi isimler yer alıyor.

Watchmen’in yeni fragmanı:

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.