DOLAR 32,5901 0.35%
EURO 34,8764 0.39%
ALTIN 2.490,620,26
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Hayatının şokunu yaşadı! Yanına gelen iki kadın yüzüne sprey sıkıp parasını aldı

Hayatının şokunu yaşadı! Yanına gelen iki kadın yüzüne sprey sıkıp parasını aldı

ABONE OL
Ocak 20, 2020 15:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, sabah saatlerinde Ostim Mahallesi’ndeki Keresteciler Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Murat A., arızalanan kamyonunu tamir ettirmek için beklerken yanına gelen 2 kadın, ihtiyaçları olduğunu söyleyerek para istedi. Kadınlar, iddiaya göre 5 lira veren Murat A.’nın yüzüne sprey sıkarak, cüzdanından yaklaşık bin lira alıp kayıplara karıştı. Kısa süre sonra kendine gelen Murat A. polisi arayarak, ihbarda bulundu. Murat A., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan kimliği belirsiz kadınları yakalamak için çalışma başlattı.

Murat A., sanayide kamyonu tamir ettirirken dilenci kılığında 2 kadının yanına geldiğini söyleyerek, “‘Biz ihtiyaç sahibiyiz, 5 lira para verebilir misin?’ dediler. İyilik olsun diye 5 lira para verdim. Bu sırada kadınlardan birisi yanıma yaklaştı, ‘senin üzerinde nazar var’ dedi. ‘Ben bunlara inanmıyorum abla’ dedim. Çekti kolumdan, arkamı döner dönmez yüzüme spreyle bir şey sıktı. Ben o dakikada şuurumu yitirdim, ne yaptığımı hatırlamıyorum. Beni aracımın yanından almışlar, bir arka sokağa götürmüşler, cebimden paramı almışlar. Ben mağdur oldum; ama başka insanlar böyle kişilere itibar etmesinler. Ben sürekli yoldayım, 4 teker üstündeyim diye canı gönülden 5 lira vermek istedim; ama verdiğime de vereceğime de pişman oldum. Allah’tan ustalar peşimden gelmiş onların sayesinde geri döndüm, yoksa daha nelerimi alacaklardı bilmiyorum” dedi.

(DHA)

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.