DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Siyaset
  • Habertürk’te Mustafa Balbay ile Mehmet Şahin arasında ‘senin için üzülüyorum’ polemiği

Habertürk’te Mustafa Balbay ile Mehmet Şahin arasında ‘senin için üzülüyorum’ polemiği

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Habertürk’te Kübra Par’ın sunduğu Açık ve Net programında gündeme dair konular ele alındı. Terör propagandası ve 6-7 Ekim olaylarına sebep olduğu gerekçesiyle cezaevinde tutuklu olarak yargılanan Selahattin Demirtaş’ın 3. ittifak söyleminin de tartışıldığı programda, Cumhuriyet Gazetesi yazarı, CHP eski milletvekili Mustafa Balbay, siyaset bilimci Mehmet Şahin’in kendisine yönelik “Sayın Balbay’a üzüldüm” sözlerine tepki gösterdi. “Sayın Balbay’a üzüldüm biraz, Demirtaş’la kurulan duygusal bağ, Diyarbakır anneleriyle kurulsaydı, şimdiye kadar bu sorun çözülürdü” ifadelerini kullanan Mehmet Şahin’e Balbay’ın tepkisi şöyle oldu: Habertürk’te Mustafa Balbay ile Mehmet Şahin arasında ‘senin için üzülüyorum’ polemiği-Video “Benim adıma konuşmayın, benim adıma üzülmeyin, ne olduğumuzu bilelim, öyle konuşalım. Lafınızı bilin.”
Mustafa Balbay’ın ısrarlı eleştirileri sonrası moderatör Kübra Par da tartışmanın kişiselleştirilmemesini isteyince Mehmet Şahin, “Sizin adınıza üzüldüğüm için pişmanım, sözümü geri alıyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.