DOLAR 32,3398 0.17%
EURO 35,2124 0.06%
ALTIN 2.246,350,14
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gizli Çalışan Telefon Takip Programı Nasıl Yüklenir?

ABONE OL
Ocak 21, 2020 11:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Telefon Takip programları, gelişen teknoloji tarafından insanların farklı ihtiyaçlarına cevap vermesi için geliştirilmiştir. Söz konusu yazılımlar ile sadece dinleme değil, bundan çok daha fazlasının yapıldığı bilinmektedir. İlgili yazılımlar insanlar tarafından farklı amaçlar için kullanılmaktadır.

Günümüzde insanların en önemli sorunlarının başında güven gelir. İnsanlar çocuklarına, eşlerine, çalışanlarına, ortaklarına ve hatta anne-babalarına dahi güvenmede sorunlar yaşamaktadır. İşte bu sorunun ortadan kaldırılması ve insanların gönlünün rahat etmesi için casus yazılım olarak da bilinen dinleme programları geliştirilmiştir.

Telefon Takip Programı Nedir?

Her ne kadar burada bahsedilen programlar Telefon Takip yazılımı adıyla biliniyorsa da ilgili programların yaptıkları bundan çok daha fazlasıdır. Hedef telefona yüklendiğinde bunların kontrolünü tam olarak ele geçiren ilgili yazılım sayesinde insanlar, çok farklı bilgiler elde eder.

Burada yapılan işlemlerin oldukça kapsamlı olduğunun bilinmesi gerekir. Telefonda bulunan bütün özellikler kontrol edilebilir ve bu kontrol sonucunda çok farklı bilgilere erişim sağlanabilir. Bu bağlamda insanların beklentilerinin en üst seviyede karşılanacağı söylenebilir. Telefon Takip, ortam dinleme, sosyal medya hesaplarının takibi, internet geçmişini öğrenme ve GPS konum bulma gibi çok sayıda işlem bu kapsamda yapılabilir.

Telefon Takip Programı Nasıl Çalışır?

Telefon Takip programı sadece Android tabanlı sistemlerde çalışır ve bunun haricindeki sistemlerde kesinlikle çalışmaz. Bundan dolayı insanların ilgili yazılımı satın almadan önce buradaki hususu dikkate alması gerekir. Bu yazılım üzerinden iphone markalı bir telefonun dinlenmesi ve takibi mümkün değildir.

Yazılımın çalışma prensibi oldukça basittir. Yüklendiği cihazın kontrolünü tam olarak ele geçirir ve yapılan bütün işlemleri görür. Bu sayede insanların elde etmek istediği bilgileri sağlar. Burada ekstra olarak istenilen özelliklerin aktif hale getirilmesi de söz konusudur. Örneğin GPS özelliği açılarak, hedef kişinin konumu tespit edilebilir.

Gizli Çalışan Telefon Takip Programları Hangileridir?

Cep telefonlarının dinlenmesini ve izlenmesini sağlayan çok sayıda program olduğu söylenebilir. Fakat bütün Telefon Takip yazılımları aynı kalitede değildir. Bazıları kendilerini belli ederken, bazıları ise gizlilik noktasında son derece etkili sonuçlar verir.

Bu tür yazılımlarda gizlilik çok önemlidir. Eğer tam olarak sağlanamaz ve program kendini gizleyemez ise elde edilen veriler hem az olur, hem de güvenilir olmaz. Bundan dolayı da programların doğru olarak seçilmesi gerekir. Sizlere, gizlilik noktasında çok başarılı olan programlardan bahsedeceğiz.

·         SPY Kontrol

Bu alandaki en etkili yazılımdır ve kendisin gizleme noktasında oldukça başarılıdır. Dışarıdan bakıldığında hedef cep telefonunda böyle bir yazılımın olduğu kesinlikle anlaşılmaz. Telefon Takip alanının özgün markalarından birisi olan SPY Kontrol, sosyal medya hesaplarının haricindeki bütün işlemleri roota gerek olmadan yapabilir.

·         SPY Keep

Telefon Takipsi yapabilen yeni yazılımlardan birisi olan SPY Keep, dinamik bir yapıdadır ve sürekli olarak geliştirilmektedir. Kendisini gizleme ve diğer işlemleri yapma noktasında oldukça başarılıdır. Henüz canlı paneli olmamasına karşın 1-2 ay içinde ekleneceği bilinmektedir. Eklendikten sonra kullanıcılar, bu panelden ücretsiz olarak yararlanacaktır.

Telefon Takip Programı Nasıl Yüklenir?

Casus yazılım kurulumu oldukça basit bir işlemdir ve sadece 3 dakika sürer. İnternet üzerinde yer alan çok sayıdaki videolu anlatım sayesinde bu işlem zorlanmadan yapılabilir. İlgili yazılım ilk olarak kendi sitesinden hedef cep telefonuna indirilmelidir. Daha sonra ise hedef cep telefonundan bazı ayarlar aktif hale getirilmelidir. Bu aşamadan sonra normal bir mobil uygulama kurulumu gibi işlemler yapılabilir. Kurulumdan sonra sistem otomatik olarak aktif hale gelir ve işlemleri yapmaya başlar.

Detaylar için https://telefontakip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.