DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gizli Çalışan Takip Dinleme Programı Nasıl Yüklenir?

ABONE OL
Ocak 21, 2020 11:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Telefon takip, günümüzde önemli bir ihtiyaç haline gelmiş ve bundan dolayı ilgili işlemin yapılabilmesi için farklı işlemler geliştirilmiştir. Söz konusu işlemin yapılması için geliştirilen çok sayıda yazılım vardır ve bunların tamamının aynı kalitede olduğunu söylemek çok zordur. Telefon takip programı seçimi, bundan dolayı son derece önemlidir. Eğer kalitesiz bir yazılım tercih edilirse beklentilerin tam olarak karşılanmaması gibi bir takım sorunlar meydana gelebilir.

Bu yazılımlar, insanlar tarafından farklı amaçlar için kullanılır. Bazı kişiler aldatılma gibi önemli bir sorunun çözümü için ilgili yazılımları kullanırken, bazı kişiler ise çocuklarının takibi için bu yazılımı kullanır. Kullanım alanı oldukça geniştir ve hayatın hemen her alanına tesir eder. Bu yazılımların insanların yaşam kalitesini önemli ölçüde yükselttiği de bilinmektedir.

Telefon Takip Programı Nedir?

Telefon takip programları, son derece özel yazılımlardır ve insanların beklentilerini fazlasıyla karşılar. Bunun haricinde ise ilgili yazılımların tek yapabildiğinin telefon dinlemesi olduğunun düşünülmemesi gerekir. Çünkü bu programlar sayesinde bir cep telefonundaki çok sayıda bilgiye erişim sağlanabilir.

Telefon Takip Programı Nasıl Çalışır?

Telefon takip yazılımları, sadece Android tabanlı olan cep telefonlarında çalışırken, bunun haricinde olanlarda kesinlikle çalışmaz. Daha açık bir ifade ile belirtmek gerekirse, bu yazılımlar üzerinden iphone takip yapılması söz konusu dahi değildir. İlgili yazılımların Android cihazlar için geliştirildiği asla unutulmamalıdır.

Bu yazılımların çalışma prensiplerine bakıldığında, hedef cep telefonunun kontrolünü tamamen ele geçirmek olduğu görülecektir. Ele geçirilen cep telefonundan istenen bilgiler alınabilir ve istenilen özellikler aktif hale getirilebilir. Böylece çok daha fazlasına erişim sağlama imkanı ortaya çıkmış olur. Bütün bunlar ise ilgili yazılımların bir kişinin adeta adım adım izlenmesini mümkün hale getirdiği söylenebilir.

Gizli Çalışan Telefon Takip Programları Hangileridir?

Telefon takip için kullanılan yazılımlar, tamamen arka planda çalışır. Fakat bütün yazılımların bu konuda başarılı olduğunu söylemek çok zordur. Arka planda kendisini gizleyemeyen yazılımların başarılı olması söz konusu dahi değildir. Bundan dolayı insanların son derece dikkatli olması, bu alanda kendini ispat etmiş yazılımları tercih etmesi gerekir.

Gizlilik tam olarak sağlanamazsa, ilgili yazılımların diğer özelliklerinin bir anlamı kalmaz. Çünkü hiç kimse takip edildiğini bile bile bir cep telefonunu kullanmaz. Bu durum sebebiyle de diğer özellikler tamamen işlevsiz hale gelir. Sizlere, kendisini gizleme noktasında son derece başarılı olan yazılımlar hakkında bilgi vereceğiz.

·         SPY Kontrol

SPY Kontrol, bu alanın en etkili yazılımı olarak ifade edilebilir. Kendisini gizleme noktasında da oldukça başarılıdır. Bu yazılım, kesinlikle dışarıdan fark edilmez. Bu sayede, çok sayıdaki işlemi uzun süre, sorunsuz olarak yapabilir. İlgili yazılım, sadece sosyal medya uygulamalarının takibinde root gerektirir. Bunun dışındaki işlemleri roota gerek olmadan yapar.

·         SPY Keep

Bu alandaki en yeni yazılımlardan birisi de SPY Keep olarak dikkat çeker. Bu yazılım sürekli olarak geliştirilmektedir. İnsanların beklentisini karşılama noktasında oldukça başarılı bir programdır. Bütün işlemleri roota gerek olmadan yapabilir.

Telefon Takip Programı Nasıl Yüklenir?

Casus yazılım kurulumu son derece basit bir iştir. Fakat bu yazılımlar her ne kadar kendisini gizleme noktasında başarılı olsa da insanların da kurulumu gizli bir şekilde yapması gerekir. Aksi durumda farklı sorunların yaşanması kaçınılmaz olacaktır. Kurulum için internette yer alan kurulum videolarından yararlanılabilir. Bu videolardan yardım alarak, sadece 3 dakika içinde bu kurulumu yapabilir ve daha sonra dinleme ve takip işlemine başlayabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için https://www.spykontrol.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.