DOLAR 32,3348 0.16%
EURO 35,1925 0%
ALTIN 2.244,890,07
BITCOIN 2135360-2,44%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Rapçi Siyesbi Ram Müziğe Damgasını Vuruyor!

Genç Rapçi Siyesbi Ram Müziğe Damgasını Vuruyor!

ABONE OL
Mayıs 14, 2022 20:43
Genç Rapçi Siyesbi Ram Müziğe Damgasını Vuruyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rap müzik insanlar için öyle büyük bir tutku ki, kim olduğunuz, hangi mesleği icra ettiğiniz bu tutkuya sahip olabilmek için hiç de fark etmiyor. Özellikle genç yaşlarda rap müziğe karşı duyulan büyük ilgi Her geçen yıl artarak devam ediyor. Gençlerin kendilerini en iyi şekilde ifade edebilme yöntemlerinden birisi olan rap müzik dünyasında son yıllarda muhasebe bölümü mezunu bir genç dikkatleri çekiyor.

Bu gencin sahne adı Siyesbi. 16 Nisan 2001 yılında Muğla Fethiye’de dünyaya gelen rap sanatçısı çok genç yaşlarda rap müziğe karşı olan ilgisini fark ediyor. Aynı zamanda sahip olduğu yetenekleri de çok genç yaşlarda keşfedilen Siyesbi sahip olduğu bu yeteneklerle ilgisini birleştirerek bugün Hip-Hop dünyasının ilgi ile takip edilen isimlerinden birisi olmayı başarıyor.

Siyesbi birbirinden farklı özellikleri ile çok genç yaşlarda daha birçok farklı unvana sahip. Rap müziğe karşı olan tutkusu sayesinde çok genç yaşlarda sözler yazmaya başlıyor. Ve müzik kaydını 14 yaşında alarak rap sanatçısı olarak anılıyor. Aynı zamanda eğitim yaşantısına hiçbir zaman ara vermeyen başarılı isim Aydın Adnan Menderes Üniversitesi muhasebe bölümünden mezun olarak muhasebeci unvanını elde ediyor. Ve bütün bunlarla yetinmeyerek 18 yaşında Siyesbiline isimli bir Hip-Hop stüdyosu Kuruyor. Bu stüdyoda kendi çalışmaları ile birlikte farklı birçok sanatçının albümüne imza atıyor. Ve bu çalışmalarla prodüktör kimliğine sahip oluyor.

Twitter: https://twitter.com/siyesbionline/

instagram: https://www.instagram.com/siyesbionline/

spotify: https://open.spotify.com/artist/1XQsFiCKUKZuTNvh02L0mY

youtube: https://www.youtube.com/c/Siyesbi

Tiktok: https://www.tiktok.com/@siyesbionline

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.