DOLAR 32,3925 0.21%
EURO 35,0885 -0.03%
ALTIN 2.323,800,20
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GENÇ MÜZİSYEN SAVAŞ ALP BAŞAR DEPREMZEDELER İÇİN SAHNEYE ÇIKIYOR
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • GENÇ MÜZİSYEN SAVAŞ ALP BAŞAR DEPREMZEDELER İÇİN SAHNEYE ÇIKIYOR

GENÇ MÜZİSYEN SAVAŞ ALP BAŞAR DEPREMZEDELER İÇİN SAHNEYE ÇIKIYOR

ABONE OL
Mart 18, 2023 06:19
GENÇ MÜZİSYEN SAVAŞ ALP BAŞAR DEPREMZEDELER İÇİN SAHNEYE ÇIKIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alternatif rock müziğin yeni ismi Savaş Alp Başar, 23 Mart Perşembe akşamı sahne alacağı The Wall Kadıköy’de elde edilecek geliri depremzedelere gönderecek.

Oyunculuktaki başarısını müzik çalışmalarıyla da sürdüren Savaş Alp Başar, CES Productions etiketiyle çıkardığı şarkıları ve ‘Cover’larıyla 23 Mart Perşembe akşamı The Wall’da sahne alacak.  Dijital platformdaki takipçileri ve hayranlarıyla buluşacak olan Savaş Alp Başar, geceden elde edilecek geliri Kahramanmaraş’taki depremzedelere gönderecek.

2013 yapımı Köksüz adlı filmdeki rolüyle, 20. Adana Altın Koza Film Şenliği’nde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü alan Savaş Alp Başar, izleyici rekoru kıran “Bana Amy De” müzikalinin müziklerini de yaptı.
Sanatçının aynı zamanda klibi de olan “Anlamadım” ve “Korkmaktan Korkma” ile “Çocuk Yanım” adlı şarkıları tüm dijital platformlardan dinlenebiliyor.

The Wall Kadıköy’deki konser biletleri Biletix, Mobilet, Biletinial, Passo ve Bubilet’te satışa sunuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.