DOLAR 32,3341 0.16%
EURO 35,1847 -0.03%
ALTIN 2.240,50-0,12
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç İş Adamı Selami Akay’dan Topluma Destek Projeleri

Genç İş Adamı Selami Akay’dan Topluma Destek Projeleri

 Hayat içerisinde sürekli çalışmak gerekiyor. Bu detay kişilerin para kazanması için büyük önem taşıyor. Bu anlamda yapmış olduğu çalışmalarla kendini dünyaya kanıtlayan ünlü iş adamı Selami Akay, gençlere de önerilerde bulunuyor.

ABONE OL
Temmuz 4, 2022 17:49
Genç İş Adamı Selami Akay’dan Topluma Destek Projeleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Hayat içerisinde sürekli çalışmak gerekiyor. Bu detay kişilerin para kazanması için büyük önem taşıyor. Bu anlamda yapmış olduğu çalışmalarla kendini dünyaya kanıtlayan ünlü iş adamı Selami Akay, gençlere de önerilerde bulunuyor. Selami Akay, futbol ve golf tutkusunu yanı sıra bir sinema tutkunu olduğunu da söylerken Almanya doğumlu bir Türk olmasına rağmen Türkiye’ye özel katkılarda bulunuyor. Yatırım dünyasının bir numaralı isimlerinden bir tanesi olan Selami Akay, oteller zinciri işletmeciliğinin de çok da kolay olmadığı konusunda açıklamalarda bulunuyor. Ülkemize dünya ülkeleri arasında özel bir yere sahip hale getiren Akay, başlamış olduğu her işi en üst düzeyde başarı seviyesi ile tamamlıyor.

Genç İş Adamından, Gençlere Övgü Dolu Sözler

 Başarılı olmanın bir hayat felsefesi olması, gençlerin de bu alanda hayat felsefelerini pozitif olarak kullanmasını gerektiriyor. Çalışmak, kazanmak ve özel bir kariyere sahip olmak isteyenlerin çoğu Selami Akay’ı örnek alıyor. Son olarak yapmış olduğu çalışmalarda gençlerin çalışma hayatlarında çok daha başarılı olacaklarına inancını vurgulayan Selami Akay, kendisinin çocukluk çağlarından beridir sürekli çalışmak konusunda azimli olduğundan da söz ediyor.

Yapmış olduğu her türlü çalışmayı Instagram adresinden duyuran Selami Akay, özel yaşamı hakkında da bilgiler sunuyor. Türkiye’nin ve Avrupa ülkelerinin sayılı iş adamları arasında yer alan Selami Akay, genç yaşına rağmen başarılı bir kişiliğe sahip olduğunu dünyaya kanıtlıyor.

Instagram: https://www.instagram.com/no_limit_salami/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.