DOLAR 32,3402 0.27%
EURO 35,1387 -0.02%
ALTIN 2.308,071,36
BITCOIN 22867632,58%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç illüzyonist Alkan Cambaz ezberleri bozuyor

Genç illüzyonist Alkan Cambaz ezberleri bozuyor

ABONE OL
Aralık 27, 2021 11:13
Genç illüzyonist Alkan Cambaz ezberleri bozuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İllüzyon şovları her yaş grubundan insanın dikkatini çekiyor. Bu alanda en çok ilgi gören isimlerden biri ise Alkan Cambaz olarak biliniyor. 2012 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz yarışması ile tanınan ve her geçen gün tanınırlığı artan yetenekli isim başarılı oyunculuk deneyimleriyle de karşımıza çıkıyor.

İzmir Buca doğumlu olan Alkan Cambaz her gence örnek olabilecek bir eğitime sahip. 2014 yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden mezun oluyor. Bununla yetinmeyen ve illüzyon konusunda yeteneklerinin farkında olan başarılı isim yurtdışında almış olduğu ilave eğitimlerle bu yeteneğini çok güzel bir şekilde sergilemeyi başarıyor. Ve profesyonel bir sihirbaz olarak hem yurtiçinde hem de yurtdışında sayısız başarılı ve kaliteli gösteri yapıyor. Bu eğitim düzeyi ve sayısız gösteri ile bilindik sihirbazları geride bırakarak ezberleri bozuyor.

Tek yeteneği illüzyon olmayan Alkan Cambaz reklam filmleri ile adından söz ettiriyor

Alkan Cambaz sahip olduğu illüzyon yeteneğinin dışında medyatik bazı alanlarda da layıkıyla boy gösteriyor. Yetenek Sizsiniz yarışmasının ardından 2014 yılında Turkcell reklamlarında onu gören hayranları genç ve yetenekli isme karşı olan saygılarını bir adım daha öteye taşıyor. Sihirbaz olarak almış olduğu sahnelerde ona hayran kalan ve onu takip eden çok ciddi bir kitleye ulaşıyor. Reklam filmi ile bu kitle daha da büyüyor. Özellikle öğrencilerin ilgi ve alakası görülmeye değerdir.

instagram.com/alkanabim

https://www.tiktok.com/@alkanabim

www.AlkanCambaz.com

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.