DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9735 -0.31%
ALTIN 2.324,430,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Gelinim Mutfakta’da kim gitti? 13 Eylül son bölümde yarışmadan kim elendi?

Gelinim Mutfakta’da kim gitti? 13 Eylül son bölümde yarışmadan kim elendi?

ABONE OL
Eylül 13, 2019 20:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelinim Mutfakta puan durumu yeni haftada programdan elenen yarışmacıyı gösterdi. Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen fenomen yarışmada 13 Eylül’de haftanın finali heyecanı yaşandı. Peki, Gelinim Mutfakta’da Ezgi ve Elif arasında yaşanan büyük kriz neleri beraberinde getirecek?

EZGİ VE ELİF TARTIŞIYOR!

Ezgi’nin bu hafta potaya girip yarışmadan ayrılacağını düşünen gelinler Ezgi’ye karşı cephe alıyor. Elif ise Ezgi’nin eşyalarını çöp poşetine atmak isteyince mutfakta kıyamet kopuyor. Peki Ezgi, bu hafta yarışmadan gidecek mi? Sonuç puan durumunun açıklanmasının ardından yarışmacılara duyurulacak.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 13 EYLÜL

Kaynanalar her zaman olduğu gibi hangi yemeğin gelinlerine ait olduğunu bilmeden puanlama işlemlerini tamamladılar. Puanlama neticesinde de gün birincisi ve haftanın birincisi belli olurken “Gelinim Mutfakta’dan kim elendi?” sorusu da yanıt bulmuş oldu.

Günlük bazdaki puan durumu içerisinde günün en düşük puanını alan gelini 9 puanla Ezgi olarak açıklandı. Ezgi puanın ardından bu hafta kötü bir hafta oldu açıklamasında bulundu.

Ezgi’nin ardından günün en düşük puanını alan ikinci gelini 10 puanla Hatice olarak duyuruldu.

Günün en yüksek puanını elde eden ve çeyrek altının sahibi olan isim 16 puanla Elif oldu. Hilal ise 12 puanla günü ikincilikle tamamladı.

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? 

Elif ve Hatice arasında yapılan kura çekimini Reyhan Hanım gerçekleştirdi. 5 altın bileziğin sahibi ve haftanın birincisi kura sonucu Hatice olarak açıklandı.

GELİNİM MUTFAKTA’DAN KİM ELENDİ?

Haftanın en düşük puanını alan ve fenomen yarışmaya veda eden isim Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanım alıyor. Uzun zamandır programda yer alan Ezgi’nin vedası Gelinim Mutfakta’nın son bölümüne damga vurdu.

Cemil İpekçi’den Sezen Aksu itirafı

M.United büyük bombayı patlatıyor!

Emre Belözoğlu Alanyaspor’a yetişmiyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.