DOLAR 32,3314 0.24%
EURO 35,0826 -0.15%
ALTIN 2.296,370,84
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Spor
  • Galatasaraylı Diagne: Senegal Milli Takımı için her zaman hazırım

Galatasaraylı Diagne: Senegal Milli Takımı için her zaman hazırım

ABONE OL
Aralık 16, 2020 09:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Galatasaray’da attığı gollerle son dönemde adından söz ettirmeyi başaran Senegalli forvet Mbaye Diagne, milli takımdan davet beklediğini ve ülkesi için her zaman oynamaya hazır olduğunu söyledi.

Galatasaray’da son dönemde performansıyla göz dolduran Senegalli Mbaye Diagne, milli takım ile ilgili açıklamalarda bulundu. Senegalli forvet, performansını koruyarak milli takımdan davet almayı umduğunu belirtti. Mbaye Diagne açıklamalarında; “Herkes benim için ülkemin, Senegal’in önce geldiğini bilir. Oynamadığında milli takımda olma şansın düşüktür. Özellikle Brugge’de yaşadığım sorunlardan sonra kolay değildi. Bu bir gerçek. Bunun farkındayım ve kabul ediyorum. Gerçek değerimi biliyorum, ne yapabileceğimi bilmiyorum. Senegal Milli Takımı’nda üstüme çarpı atılmasına hazır değilim. Büyük oyuncularla rekabet Betwinner halinde olduğumun farkındayım. Sıkı çalışmaya devam etmeliyim ve hoca beni tekrar çağırmaya karar verirse, her zaman buna hazırım. Şu anda kulüp kariyerime odaklanmış durumdayım” dedi.

13 MAÇTA 7 GOLE KATKI SAĞLADI

29 yaşındaki forvet, Betwinner giriş bu sezon Galatasaray forması ile çıktığı 13 resmi maçta takımına 7 gollük katkı sağladı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.