DOLAR 32,3651 0.14%
EURO 35,0093 -0.23%
ALTIN 2.325,040,25
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Ekonomi
  • Galatasaray’ın eski başkanı Ünal Aysal’ın şirketi icralık oldu

Galatasaray’ın eski başkanı Ünal Aysal’ın şirketi icralık oldu

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünal Aysal‘ın sahibi olduğu şirketin bir bankaya borcu nedeniyle Ortaköy‘deki Les Ottomans Hotel olarak faaliyet gösteren 440 milyon TL değerindeki Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı icradan satışa çıktı. İhaleye katılmak için bir firma şartname aldı bile.

Diken’den Ali Yılmaz’ın haberine göre, Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı Ünal Aysal bir süredir yaşadığı mali zorlukla gündemdeydi. Özellikle enerji projelerinde sıkıntı yaşayan Aysal’ın borçlu olduğu bankalardan Akbank, değerli bir mülkün icradan satışını talep etti.

İLK İHALE 7 KASIM’DA

Satışı istenen yer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı. Söz konusu yalıda Les Ottomans Hotel faaliyet gösteriyor. İcradan satış ihalesi 7 Kasım’da yapılacak. Satışa konu taşınmaz 3 bin 656 metrekare üzerine kurulu.

İLK TEKLİF VEREN FİRMA BELLİ OLDU

İhaleye katılmak üzere şartname alan firmalardan biri SBK Holding AŞ. Şirket ihale için 88 milyon liralık teminat mektubu aldı.

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.