DOLAR 32,3780 0.17%
EURO 34,9662 -0.32%
ALTIN 2.324,150,22
BITCOIN 22725440,89%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den flaş Fatih Terim açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den flaş Fatih Terim açıklaması

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, birkaç gündür gerek sosyal medyada gerekse spor kanallarında dolaşan Fatih Terim ile aralarında sorun olduğu iddialarını yalanladı.

Mustafa Cengiz, “Bir bardak suda nasıl fırtına kopartıldığını, belli şer cephelerinin, nasıl saldırdığını, gerek yönetimimize gerek hocamıza şaşkınlıkla izledik.. .Buradan size ekmek çıkmaz” diyerek, Fatih Terim ile ilgili haklarında çıkan iddiaları net bir şekilde yalanlamış oldu.

Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Mustafa Cengiz, ayrıca Fatih Terim’in dünya çapında bir isim olduğunu ve onun değerini bildiklerini belirtti.

Ölümüne mücadele eden Galatasaray diliyoruz

Mustafa Cengiz, konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Onun değerinin futbolcular tarafından da kavranarak sahada ölümüne mücadele eden bir Galatasaray olmasını diliyoruz. Bir bardak suda nasıl fırtına kopartıldığını, belli şer cephelerinin, nasıl saldırdığını, gerek yönetimimize gerek hocamıza şaşkınlıkla izledik… Buradan size ekmek çıkmaz”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.