DOLAR 32,5018 -0.14%
EURO 34,9535 0.29%
ALTIN 2.425,870,13
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fotoselli Kapı Servisi

ABONE OL
Aralık 13, 2019 16:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Fotoselli kapı Servisi olaraktan fotoselli kapılardan bahsedeceğim sizlere.Fotoselli Kapılar günümüz koşullarında işyerinin güvenliğini ve dış ortama izolasyonu açısından kullanılan bir tür otomasyon sistemidir. Günlük hayatta oldukça sık karşılaştığımız Fotoselli Kapı Sistemleri, kusursuz mekaniği ve elektronik mühendislik birikimi ile son derece konforlu ve uzun ömürlüdür. Konfor ve kullanış sağlayan, enerji verimliliği sağlayan fotoselli kapılar, otomatik yana kayar sistemde dizayn ediliyor. Giriş – çıkışın ideal şekilde yapılmasının yanı sıra estetik görünümleriyle dekoratif şıklık sağlayan kapılardır. Fotoselli kapı geçiş alanına girer girmez hassas sensörüyle sizi algılar ve otomatik olarak kendiliğinden açılır. Fotosel Algılama Sistemi, ışığa karşı duyarlı dirençlerden oluşan özel bir sistemdir. Dirençler ışık hareketini insan gözüne benzeyen bir yöntemle algılama yeteneğine sahiptir.
Fotoselli kapı Servisi olaraktan sunmuş olduğumuz hizmette Harekete duyarlı sensörler sayesinde kapıya yaklaştığınızda kapı otomatik açılır belirlenen sürede tekrar kapanır, aradaki emniyet sensörleri sayesinde çarpmaları engeller.kontrolü şekilde açılıp kapanmasını sağlar. Marka ve model fark etmeksizin, her ebat ve nitelikteki otomasyon kapı sistemlerinde onarım gerçekleştiriyoruz. Anahtar konumlama onarımı, fotoselli kapı mekanizma onarımı, çerçeve ve modül onarımı, programa ve algılama ünite onarımı gibi fotoselli sistemlerin tamamında tamirat ve bakım hizmeti sunuyoruz. Fotoselli Kapılar  özel tasarımı ve cam uygulaması sayesinde mekanlarınızın dış dünya ile bağlantısını koparmayan Fotoselli Kapı servis hizmeti veriyoruz. Fotoselli kapılarda tüm tamir, bakım ve yedek parça değişimi ile müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutmaktayız. En uygun fiyatlarla siz müşterilerimize profesyonel bir hizmet vermekteyiz. Nice Fotoselli Kapı Servisi olarak işimizde hızlı bir yapım sürecimiz vardır. Fotoselli kapınız mı bozuldu? Sakın endişelenmeyin fotoselli kapı tamir bizim işimiz. Kapınızı baştan sona dek kontrol edip nerede hata varsa orayı düzeltiyoruz. Eskisinden daha sağlam bir şekilde size teslim ediyoruz. Ustalarımızla fotoselli kapı tamir yapıp bozulan kapılarınızı onarıyoruz ve bütün sorunlarınızı çözüyoruz. Nice Fotoselli Kapı Servisi olarak, herhangi bir etkenden dolayı arızalanan fotoselli kapılarınıza tadilat, tamir, bakım, arıza tespiti gibi işlemler uygulamaktayız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.