DOLAR 32,5917 0.35%
EURO 34,8554 0.32%
ALTIN 2.507,530,94
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Florida’da okul müdürü 6 yaşındaki kıza kürekle şiddet uyguladı

Florida’da okul müdürü 6 yaşındaki kıza kürekle şiddet uyguladı

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’nin Florida eyaletinde kan donduran bir olay gerçekleşti.

Yerel bir kanalda yer alan habere göre; 6 yaşındaki bir kız öğrencinin, okul bilgisayarlarından birine zarar vermesinin ardından okul müdürü tarafından velisi aranarak, okula çağrıldı. Müdürün odasına girdiğinde etrafta hiçbir güvenlik kamerasının olmadığını fark eden veli, kendi telefonuyla gizlice çekim yapmaya başladı.

TAHTA KÜREKLE VURDU

Küçük kızın annesi tarafından yapılan çekimde; okul müdürünün, 6 yaşındaki küçük kızı eğerek, tahta kürekle birkaç kez vurduğu görüntüleniyor.

“TÜM VELİLERİN GÖREBİLMESİ İÇİN GİZLİCE KAYIT ALDIM”

Küçük kızının bir bilgisayara 50 dolar değerinde zarar verdiğini belirten anne, “O okula çocuklarını gönderen tüm ebeveynlerin neler yaşandığını görebilmesi ve yetkililerin bana inanmasını sağlamak için olanlara göz yumarak, gizlice kayıt aldım. Elimdeki görüntülerle adalet arayacağım” açıklamasında bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntülerin paylaşılmasının ardından sosyal medyada da birçok kişinin tepki göstermesinin üzerine, okul müdürü hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.