DOLAR 32,5431 -0.04%
EURO 35,0036 0.44%
ALTIN 2.433,400,44
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fernando Musleranın menajeri İstanbula davet edildi

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Fernando Muslera, uzun süren sakatlığının ardından beklenenden bile iyi şekilde takıma dönmüştü. Döndüğünden beri üst üste yaptığı çok kritik kurtarışlarla Galatasaray’ın 7’de 7 galibiyetinde önemli rol oynayan Muslera, yeni sözleşmeye imza atacak.

Paylaş

Galatasaray’ın yeni sözleşme imzalamak için menajerini İstanbul’a davet ettiği Muslera da Galatasaray’da kalmak istiyor. Sarı kırmızılılar böylece iç transferde ilk görüşmesini Muslera ile gerçekleştirecek.

Paylaş

Oynadığı son 7 karşılaşmada sadece üç gol yiyen, kaleyi bulan 30 şutun 27’sini kurtararak yüzde 90’lık bir başarı yakalayan Muslera, 7 ay süren sakatlığının ardından muhteşem bir dönüş yapmıştı. 

Paylaş

Yeni kontrat için düğmeye basan sarı-kırmızılılar başarılı eldivenin menajeri Daniel Fonseca’yı İstanbul’a davet etti. Sezon bitmeden sözleşmeyi yenilemeyi amaçlayan Galatasaray Yönetimi’nin bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık bir teklifte bulunacağı öğrenildi.

Paylaş

Muslera’nın, yeni sözleşme ile beraber yıllık ücretinin, 3 milyon 575 bin eurodan 2.5 milyon euroya çekilmesinin planlandığı belirtildi. 

Galatasaray’daki 10. senesinde olan Muslera’nın eşi ve çocukları da İstanbul’da olmaktan oldukça mutlu ve her fırsatta bunu dile getiriyorlar.

Skorer

fernando muslera

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.