DOLAR 32,5086 -0.11%
EURO 34,9791 0.38%
ALTIN 2.429,340,27
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’den Abdullah Avcı açıklaması!

ABONE OL
Mart 6, 2020 14:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DHA’nın geçtiği habere göre; Fenerbahçe’nin Ersun Yanal’dan boşalan teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Sarı-Lacivertli kulüpten söz konusu habere yalanlama geldi.

Fenerbahçe’nin açıklaması şöyle; “Sayın Abdullah Avcı ile görüştüğümüz ve/veya anlaştığımız yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır. Başkanımızın veya herhangi bir yöneticimizin, Sayın Avcı ile iddia edildiği üzere ne 2 hafta önce ne de bugünlerde bir teması olmuştur.”

DOĞAN ERCAN: ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜK

Abdullah Avcı’nın danışmanı Doğan Ercan Radyospor’a yaptığı açıklamada: “İki hafta ile Ali Koç’la görüştük. Galatasaray maçından sonra bakacaklarını söylediler. Şu anda ismi geçiyor ama bir anlaşma yok.”

“Ben Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörünün Abdullah Avcı olacağını düşünüyorum. Galatasaray maçından sonra ben görüşmedim Fenerbahçe yönetimiyle.”

“Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel’le sezon sonuna kadar gideceğini düşünüyorum. Başkan da o kadar mücadele etmesine rağmen, gerçekten yaptığı şeylerin karşılığını alamadı.” ifadelerinde bulundu.

 

 

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.