DOLAR 32,4944 -0.16%
EURO 34,9626 0.33%
ALTIN 2.429,990,30
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Fatih Terim’in eski göz ağrısı Onyekuru Ocak ayında dönüyor

Fatih Terim’in eski göz ağrısı Onyekuru Ocak ayında dönüyor

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nijerya basını, Monaco’da yedek kulübesine mahkum olan Henry Onyekuru’nun ara transfer döneminde Galatasaray’a dönebileceğini yazdı.

Sezon başında Galatasaray’la kiralık sözleşmesi biten ve 15 milyon euro karşılığında Monaco’ya transfer olan Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru ile ilgili flaş iddia ortaya atıldı.

4 maçta 160 dakika süre oynayabildi
Bu sezona istediği gibi başlayamayan Nijeryalı oyuncu, 4 maçta yalnızca 160 dakika süre alabilmişti. Yıldız ismin geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Galatasaray’a geri döneceğine yönelik iddialar her geçen gün artıyor.

Ocak’ta Galatasaray’a dönebilir
22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun ülkesi Nijerya’da yayım yapan SCORE Nigeria adlı internet sitesi de bugün okuyucularıyla paylaştığı haberinde hafta sonu Montpellier maçının da kadrosuna alınmayan Onyekuru’nun Ocak ayında kiralık olarak Cim Bom’a gelme ihtimalinin bulunduğunu yazdı.

16 gol, 6 asistlik katkı yapmıştı
Yetenekli futbolcu, önceki sezon sarı-kırmızılıların lig ve kupa şampiyonluğuna 16 gol, 6 asistle katkıda bulunmuştu. Sezon başında bu bölgeye transfer edilen Ryan Babel, şu ana kadar vasat performansıyla Onyekuru’yu mumla aratıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.