DOLAR 32,5061 -0.11%
EURO 34,9783 0.38%
ALTIN 2.430,710,32
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Farklı Ölçülerde Tablolar

ABONE OL
Haziran 18, 2020 07:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İhtiyaç duyduğunuz tablo modelleri için sitemizi ziyaret edebilir, ekonomik tablo fiyatları ile birbirine renkli ve özel desenlere sahip tabloların satın alabilirsiniz. Her zevke ve her tarza uygun olarak üretilmiş olan ve birinci sınıf malzeme kullanılarak üretilen tablolar tek parça ve çok parçalı Kanvas tablo olarak sizlere sunuluyor. Sitemizi ziyaret ettiğinizde farklı ölçülerde ve farklı genişliklerde kanvas tablo modellerini satın alabilir veya sizler için sitemizde yer alan kendi tablonu tasarla seçeneği ile kendi tablonuzu tasarlayabilirsiniz. Bu yöntemle yapacağınız tasarımlarda kullanacağınız fotoğrafların uygun özelliklere sahip olması çok önemlidir. Kendi tablonuzu tasarlarken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta yükleyeceğiniz resimlerin istediğiniz ölçülerde dağılmadan durmasıdır.

Beyaz ve Farklı Arka Planlarda Tuvaller

Oldukça kolay ve kısa bir süren bir işlem sonrasında istediğiniz tarza sahip tablolar üretilebilir ve satın alabilirsiniz. Profesyonel bir internet sitesi olarak bu konuda sizlere hızlı ve kusursuz bir şekilde hizmet sunuyor, ekonomik fiyatlarla maliyet avantajı sağlıyor, kargo ile çok hızlı bir şekilde sorunsuz olarak size teslim edilmesini sağlıyoruz. Sitemizde kanvas tablo modelleri dışında resim ile uğraşan ve hobi amaçlı resim yapanlar için sunmuş olduğumuz tuval modelleri de yer alıyor. Farklı kalınlıklarda tuval modellerine sahip olmak istediğinizde sitemizi ziyaret edebilir ve ihtiyacınız uygun tablo ve tuvalleri seçerek satın alabilirsiniz. Beyaz arka plan ve farklı renklerde arka planlar olan tuvalleri satın alarak resim sanatınıza devam edebilirsiniz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.