DOLAR 32,5047 -0.12%
EURO 34,9928 0.39%
ALTIN 2.430,130,30
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Evlat nöbetine, 663’üncü gününde bir aile daha katıldı

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Diyarbakır’da evlatları PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor. Evlat nöbetinin 663’üncü gününde, bir aile daha eyleme katıldı. Baba Ahmet Bayram kaçırılan oğlu Arafat için, Bingöl’den HDP İl Başkanlığı binası önüne geldi. 2014 yılında kaçırılan evladı için eylemine başlayan Bayram, oğlunun İstanbul Ümraniye’de lokantada çalışırken HDP aracılığıyla kaçırıldığını söyledi. Bayram yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: “Bingöl’de İstanbul’a gittim. Yalvardım yakardım, çare olmadı. Bana vermediler. Bir türlü bulamadım. Bingöl’e geri döndüm. Buraya oğlum için geldim. Oğlum beni görüyorsa teslim olsun. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti devletine teslim olsun. Ümraniye HDP başkanı götürdü oğlumu.”
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan, Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat ile HDP il binası önünde aileleri ziyaret etti. Gül dağıtıp, ailelerle sohbet eden İnan, “Bu kepengi nasıl indirdiyseniz Kandil’i de öyle bitireceksiniz. Devletimizin verdiği mücadeleyle 5 binlere varan terör örgütüne katılım, 10’lu sayılara düştü. Bunda hepinizin payı var. Yanınızda olduğumuzu hissettirmek için buraya geldik.” ifadelerini kullandı. Evlat nöbetine 663’üncü gününde bir aile daha katıldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.