DOLAR 32,5812 0.19%
EURO 34,9121 0.65%
ALTIN 2.436,240,15
BITCOIN 21730911,17%
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi katliamı davasında skandal sözler!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi katliamı davasında skandal sözler!

ABONE OL
Ocak 24, 2020 15:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, olayın azmettiricisi iddiasıyla yargılanan Aylin Yağan, Kocaeli F Tipi Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlanan tutuklu sanık Volkan Bayar, taraf avukatları ve hayatını kaybedenlerin yakınları katıldı.

‘FAKÜLTEDE KAÇACAK BÖCEK KALMAZDI’

Hakkında yapılan suçlamaları kabul etmeyen Aylin Yağan, beraatini talep etti. Sanık Volkan Bayar ise savunmasında, masum olduğunu söyledi. Bu olayı planlı bir şekilde yapmadığını ifade eden Bayar, “Ben masumum, karıncayı bile incitebilecek biri değilim. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Maddi ve manevi her türlü arkalarındayım. Ben bu olayı planlamış değilim. Eğer planlamış olsaydım, kaçma planım da olurdu. Beni kimse yakalayamazdı. Eğer kaçma niyetim olsaydı yanıma birkaç şarjör daha alırdım. Fakültede kaçacak böcek kalmazdı” ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi’nde 5 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen olayda araştırma görevlisi Volkan Bayar, silahlı saldırısı sonucu 4 üniversite personelini öldürmüştü. Saldırıda dekan yardımcısı, fakülte sekreteri, öğretim üyesi ve okutman yaşamını yitirmişti.

Kaynak: İHA

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.