DOLAR 32,3441 0.24%
EURO 35,0545 -0.23%
ALTIN 2.281,550,19
BITCOIN 22854361,52%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eşine saldırırken araya giren arkadaşını bıçakladı

ABONE OL
Ekim 10, 2019 18:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ANKARA ’da eşine saldırmak üzere olduğu iddia edilen şahıs, araya girmek isteyen arkadaşını bıçakladı. Şahıs, jandarma ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgilere göre, Sincan ilçesinde Mehmet A., boşanmak üzere olduğu ve hakkında koruma tedbir kararı bulunan eşi Seher A.’nın evine gitti. İddiaya göre içeri giremeyen Mehmet A., kapıyı yumrukladı. Seher A. bu nedenle evinden çıkarak çalıştığı iş yerine sığındı.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, Mehmet A.’yı, Seher A.’nın çalıştığı iş yerinin yakınında bulunan bir noktada yakaladı. Jandarma ekiplerinin yaptığı üst araması sırasında cebinden bıçak çıkaran Mehmet A., elindeki bıçakla önce jandarma ekiplerine daha sonra da eşine saldırdı. Mehmet A., bu sırada araya girmek isteyen arkadaşı Polat S.’yi ise elinden bıçakladı.

Vurularak etkisiz hale getirildi
Jandarma ekiplerinin “dur” ikazlarına ve uyarı ateşine aldırış etmeyen Mehmet A., bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Mehmet A. hastaneye sevk edilirken, suç aleti bıçağa da el konuldu. Öte yandan, Mehmet A. ve Polat S.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı, Seher A.’nın ise dişinin kırıldığı öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.