Erzurum’da görevli özel harekat polisi Muhammet Yıldırım, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada, Yıldırım’ın yanı sıra 2 arkadaşı da yaşamını yitirdi. Yıldırım’ın kalbindeki rahatsızlık nedeniyle genel idare hizmetlerine alındığı ortaya çıktı.
Muhammet Yıldırım’ın ağustos ayında Gülşah Yıldırım ile yaptığı düğünün görüntüleri gün yüzüne çıktı. Oltu merkezinde gerçekleştirilen kır düğününe, Yıldırım’ın arkadaşı Muhammet Ayyıldız’ın da katıldığı belirlendi. Görüntülerde, gelini evinden meşalelerle alan Yıldırım’ın, Ayyıldız’la halay çektiği anlar dikkat çekti.
Yarın, Muhammet Yıldırım ile arkadaşı Muhammet Ayyıldız’ın Oltu ilçesi kırsal Özdere Mahallesi’nde; diğer arkadaşlarından Selim Kılıç’ın ise Erzurum Narmanlı Camisi’nde cenaze namazının kılınacağı ve ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Bu acı olay, Erzurum’daki emniyet teşkilatını ve ailesini derin bir üzüntüye boğarken, Muhammet Yıldırım ve arkadaşlarının vefatı geniş çevrelerde büyük bir üzüntü yarattı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.