DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Ermenistan’ın Gence’ye düzenlediği saldırıda bir bebek hayatını kaybetti

Ermenistan’ın Gence’ye düzenlediği saldırıda bir bebek hayatını kaybetti

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ermenistan savaş suçu işlemeye devam ediyor. Ateşkes anlaşmasını defalarca bozan Ermenistan, terör devleti olduğunu bir kez daha kanıtladı. Azerbaycan’ın Gence şehrini yine hedef alan terör devleti Ermenistan, sivillerin yaşadığı bölgeye balistik füzeyle saldırdı. Olay yerinde bulunan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, bölgede yayın yaptığı sırada içler acısı bir durumu da aktardı. Olay yerinde ölü ve yaralıların enkaz altından kurtarılması esnasında bir bebeğin cansız bedenini gören ve bebeğe dokunan Öztürk, gözyaşlarına hakim olamadı. Ermenistan’ın Gence’ye düzenlediği saldırıda bir bebek hayatını kaybetti Azerbaycan Cumhurbaşkanı yardımcısı Hikmet Hacıyev saldırısı sonrası sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ateşkesin arkasına sığınan Ermenistan ordusu savaş suçu işlemeye devam ediyor. Gence ve Mingaçevir kentleri füze saldırılarına maruz kaldı. Ermenistan’a yeni füze sistemleri getirildi ve hemen Azerbaycan’da sivillere karşı kullanıldı. Gencede can kayıpları arasında sivillerde var. 20’den fazla ev yıkıldı.”
Azerbaycan’ın ikinci büyük kentinde masum siviller, Ermenistan’ın füze saldırısı altında. İnsani ateşkese yönelik vicdansız çağrıların Ermenistan’ın bu savaş suçlarını görmesi gerekir. Hacıyev: “İlk bilgilere göre saldırılarda 2’si çocuk 5 kişi öldü, 35 kişi de yaralandı” açıklamasında bulundu. Ermenistan, Gence’de yine sivilleri hedef aldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.