DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ermenistan, sınır bölgesine Rus bayrakları dikti

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Azerbaycan Dağlık Karabağ’da işgal altında olan toprakları geri almaya devam ediyor. Her fırsatta tıpkı bir terör örgütü gibi hareket eden Ermenistan, yaptığı hamlelerle bunu kanıtlıyor. Terör devleti olan Ermenistan, sivilleri katletmekten ve terör örgütü gibi cepheye cansız manken koymak gibi hamleler yapmaktan vazgeçmiyor. Ermenistan’ın bu hamleleri ne yazık ki uluslararası medyada hiç yer bulamıyor. Ermenistan’ın sivil halkı öldürmesine ses çıkarmayan dünya medyası, 3 maymunu oynuyor. Türk SİHA’larıyla bölgede hakim olan Azerbaycan karşısında Ermenistan bu sefer de tıpkı bir terör örgütü gibi hamle yaptı. Çatışmadan kaçan Ermenistan, sınır bölgesine Rus bayrakları dikerek, işgal ettiği sınırları korumaya çalışıyor. Ermenistan’ın yaptığı bu hareket PKK terör örgütünün, 2017’de kendini korumak için Afrin’de Türkiye sınırına yakın noktaya Rus bayrakları dikmesini akıllara getirdi.
Cepheye gönderecek asker bulmakta güçlük çeken Ermenistan ordusu, SİHA’ları şaşırtabilmek için farklı seçenekler ortaya koymaya başlamıştı. Tanklarını ağaçla saklayan, mevzileri daha dar kazan Ermeni askerleri, SİHA’lardan kaçmayı başaramayınca son olarak mevzilere cansız mankenler yerleştirmeye başlamıştı. (Terör örgütü PKK’nın Afrin’in Türkiye sınırına yakın noktaya diktiği Rus bayrağı)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.