DOLAR 32,3709 0.15%
EURO 34,9618 -0.33%
ALTIN 2.323,780,20
BITCOIN 22760110,52%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erkeklerin En çok Tercih Ettiği Doğal Taş Bileklikler 

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğal taş bileklikler yalnızca kadınlara değil son yıllarda erkeklere de sıklıkla hitap etmeye başladı. erkeklerin doğal taş bilekliklere gösterdiği ilginin sebebi hem doğal taşların bilinen sağlık faydaları hem de doğal renkleri ve doğal dokuları bir arada bulundurabilmesinden kaynaklanmaktadır. Doğal taş bileklikler hem spor hem de klasik kıyafetlerle rahatlıkla kullanılabildiği için artık erkek aksesuarları kategorisinde de sık sık gözümüze çarpan takı çeşitleri arasında yer alıyor. Altın ve gümüş takıları sevmeyen ve takmak istemeyen erkekler için doğal taş bileklikler doğal ve sağlıklı bir alternatif haline gelmiş durumda. Sağlam materyallerden yapılmış bir doğal taş bileklik erkekler için tam isabet bir takı çeşidi. Denizde, havuzda, işte, okulda veya sosyal hayatta kısacası bulunulan her ortamda doğal taş erkek bileklikleri dayanıklı ve şık bir tercih haline geldi.

Erkeklerin en çok tercih ettikleri doğal taş bileklikler arasında onix taşından yapılmış olan erkek bileklikleri yer alıyor. Onix taşı genelde siyah renklerdedir. Siyah pek çok erkeğin bilindiği üzere vazgeçilmez rengidir. Onix taşı kullanan kişilerde pozitif duyguların artmasını sağlar, yüksek enerji verir, topraklama özelliğine sahiptir, depresyon ve anksiyete gibi ruhsal hastalıkların azalmasını sağlar ve nazara karşı etkili olduğuna inanılmaktadır. Onix taşı ile pek çok farklı takı üretilebileceği gibi özellikle erkek takılarında başta olmak üzere erkek bilekliklerinde sıklıkla kullanılmaktadır.

Kaplangözü doğal taşlar ise kahverengi ve sarı karışımı ince desenli karışık renklere sahiptir. Erkek bilekliklerinde sıklıkla kullanılmakta ve uyumlu renkleri ile hem şık hem de spor bir hava yaratmaktadır. Kuvars çeşitlerinden birisidir. Kaplangözü taşı özgüvenli olmanızı sağlar, yorgunluk hissini almaktadır. Özellikle kaplangözü taşı ile üretilmiş olan erkek bilekliklerin sağ kolda taşıunması önerilmektedir. Yaratıcılık artırmak içinde sıklıkla kaplangözü bileklikler takılması önerilmektedir.

Erkeklerin en çok tercih ettiği doğal taş bileklikler genellikle daha koyu renkli taş türlerinden seçiliyor olsa bile aquamarin ve kehribar gibi açık renkleri ile bilinen doğal taş bileklikler arasında da harika erkek bilekliği tasarımları bulmak mümkündür. Detaylar İçin; https://www.kamustesbih.com/urun-kategori/dogal-tas-bileklik/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.